iPhone X

Egy iPhone X tok, ami lehetetlenül drága

2017.10.20

A legújabb Apple okostelefon, a hivatalos forgalmazói árakat figyelembe véve Magyarországon lesz a világon a legdrágább.

Szerencsére most már nem kell aggódniuk azoknak sem, akiknek még a készülék megvétele után is marad egy kis fölösleges pénze, amit szívesen költene kiegészítőkre. Egyre többen gyártanak mobiltelefon tartozékot és az általános tendencia szerint egyre olcsóbban lehet beszerezni a tokokat, töltőket, vagy egyéb kiegészítőket. Most viszont egy gyártó olyan lépésre szánta el magát, amire eddig még az iparágban nem volt példa.

A mindössze 2 éve alapított Gray-International jóvoltából egy különleges iPhone X tok került bemutatásra, aminek a legolcsóbb változatáért is alig 645$-t kell fizetnünk. Az egyedi iPhone tok érdekessége, hogy Aerospace Grade 5 titániumból készült, ami több, mint 2,5x keményebb az acélnál viszont fele olyan könnyű csak. A legtöbb hasonló áru termékhez hűen ez is limitált darabszámban érhető el, természetesen egyedileg sorszámozva. Azonban ha ez nem lenne elég nekünk, mindössze 35$-ért névre is gravírozzák nekünk.

A legdrágább speciálisan hő kezelt, ezáltal egyedi Advent Aurora tokért 1295 dollárt kell fizetnünk, ami jóval magasabb, mint az iPhone X egyesült államokbeli eladási ára. Ha az ár ellenére valaki arra vetemedne, hogy Magyarországra is megrendeli, akkor érdemes vámmal és áfával is számolni a termék árát illetően.

A tok kétséget kizáróan egyedire sikerült, mivel a telefonra helyezve a készülékünk még véletlenül sem lesz összekeverhető egy egyszerű iPhone X-szel. A különleges formatervezés eredményeként a tok részben szabadon hagyja a telefon alsó és felső részét.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  SZAVAZÁS

  3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


  Igen, napi rendszerességgel
  Igen, heti rendszerességgel
  Igen, néha
  Nem  Korábbi szavazások eredményei