Durván drága a Microsoft laptopot kiváltó tablete

2014.05.23| Phone Arena

A redmondi óriás a héten hivatalosan is bejelentette a Microsoft Surface Pro 3 készüléket, amely állításuk szerint kiválthatja a laptopot is.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A redmondi óriás a héten hivatalosan is bejelentette a Microsoft Surface Pro 3 készüléket, amely állításuk szerint kiválthatja a laptopot is. A legújabb Windows 8.1-es táblagép legütõsebb tulajdonsága a magnézium burkolat és a vékonyság, emellett strapabíróság, a bemutatón is ejtettek le Pro 3-at és semmi baja sem lett. Az új Surface 800 grammot nyom a mérlegen, így 100 grammal könnyebb lett elõdjénél, ehhez pedig az igencsak impozáns 9.1 mm vékonyság tartozik. A dizájnt és a használatot erõsíti a hátlapba beépített kitámasztó.

A Surface Pro 3 12 colos megjelenítõje ClearType technológiával készült, a képarány 3:2, annak minden elõnyével és hátrányával együtt, hiszen ezzel a megoldással a Pro 3 megjelenítõje hat százalékkal nagyobb mint a 13 colos MacBook Air notebooké. A Pro 3 a 12 colos képátlóhoz 1440×2160 pixelt tud megjeleníteni, ez 216ppi pixelsûrûséget jelent.

A magnézium burkolat alatt a negyedik generációs i7 processzor található egy HD 4400 grafikus gyorsítóval, de természetesen költséghatékonyság miatt elérhetõ lesz i3 és i5 CPU-val is. Akár 8 gigabájt RAM-mal is megrendelhetõ lesz késõbb a Pro 3, a belsõ tárhely pedig 64-512 gigabájt között alakulhat. A nagy teljesítmény ellenére nem melegedik túl a gép, köszönhetõen a ventilátor-mentes hûtõrendszernek és az oldalt elhelyezett szellõzõknek. Egy feltöltéssel akár 9 óra böngészést is biztosíthat a Microsoft Surface a gyári adatok szerint.

Multimédia szempontjából megtalálható a Pro 3-ban két darab, öt megapixeles kamera, egy az elõ-, egy a hátlapon, valamint két mikrofon. Az elõlapi hangszóró mintegy negyvenöt százalékkal hangosabb mint az elõdje. Videóból 1080p@30fps értékkel tud mozgóképet rögzíteni a készülék. Jó hír a microSD kártya, a mini display port és az USB 3.0 jelenléte. A tablet gyárilag Surface Pen ceruzával érkezik, mely kitûnõen használható rajzoláshoz vagy kézzel írt jegyzetek készítéséhez. Ami viszont sajnos nem jár a táblagéphez gyárilag – és az árazáson kívül ez is hatalmas probléma – az a csatlakoztatható Type Cover billentyûzet, ezért még külön kell 130 dollárt leszurkolni, így pedig végképp nem lehet ellenfele ilyen kombinációban semminek, drága és még külön költeni is kell rá. A dokkolóért további 200 dollárt kér el a Microsoft.

A Microsoft Surface Pro 3 május 21-tõl elõrendelhetõ, boltokba június 20-án kerül a tengerentúlon (Európában augusztus végére várható) az alábbi árakon:

  • 4th gen Intel® Core™ i3, 64 GB and 4 GB of RAM - $799
  • 4th gen Intel® Core™ i5, 128 GB and 4 GB of RAM - $999
  • 4th gen Intel® Core™ i5, 256 GB and 8 GB of RAM - $1,299
  • 4th gen Intel® Core™ i7, 256 GB and 8 GB of RAM - $1,549
  • 4th gen Intel® Core™ i7, 512 GB and 8 GB of RAM - $1,949


A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei