Dualban is: itt a Nokia Lumia 530

2014.07.24| Phone Arena

A Microsoft bemutatta legújabb olcsó okostelefonját, a Nokia Lumia 530-at, amely dual SIM-es változatban is kapható lesz.

A Microsoft bemutatta legújabb olcsó okostelefonját, a Nokia Lumia 530-at, amely dual SIM-es változatban is kapható lesz. A készülék gyárilag Windows Phone 8.1 rendszerrel kerül piacra olyan funkciókkal felvértezve mint az új Action Center, a Word Flow, a személyre szabható főképernyő, a háttérkép beállításának lehetősége, az ingyenes és offline HERE Térképek. A rendszer alatt a négymagos, 1.2 gigahertzes Snapdragon 200 processzor teljesít szolgálatot 512 megabájt RAM és 4 gigabájt belső tárhely mellett, ez utóbbi akár további 128 gigabájttal is bővíthető a microSD foglalatnak köszönhetően. A további tudást egy öt megapixeles hátlapi kamera jelenti – előlapi nincs –, adott 3G és Wi-Fi internetkapcsolat, Bluetooth 4.0, valamint egy 4 colos, 854×480 pixel felbontású LCD kijelző. Akárcsak a Nokia Lumia 630, az 530 esetében is a kijelzőre kerültek az addig a megjelenítő alatt talált navigációs gombok, sajnos a kamera gyorsgomb nincs a telefon oldalán. A Nokia Lumia 530 és a Lumia 530 dual SIM nettó 85 eurós áron lesz elérhető Magyaroszágon augusztustól.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Microsoft Lumia 532: közepeske, négy maggal

Microsoft Lumia 532: közepeske, négy maggal

2015.01.16
| Lumia Conversations
A Microsoft a Lumia 435 mellett tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet a Lumia 532 modellről is, amely erősebb hardvert kapott, mint kistestvére.
Minden Lumia Windows 10-et kap

Minden Lumia Windows 10-et kap

2014.11.17
| Phone Arena
A Microsoft egyre inkább próbálja a platformegyesítést fedél alá hozni, ennek egyik fontos lépése a Lumia modellek Windows frissítése.
Nokia: a legolcsóbb és a legjobb

Nokia: a legolcsóbb és a legjobb

2014.07.31
| Phone Arena
A finn gyártó bemutatta két friss Windows Phone 8.1 mobiljának reklámját, videón a Nokia Lumia 930 és a Nokia Lumia 530.
Új funkció: fejlődik a Windows Phone!

Új funkció: fejlődik a Windows Phone!

2014.12.16
| Engadget
Számos gyártónál láthattunk már mozgás alapú funkciókat, ám főleg Android és iOS rendszeren. Ezúttal a Windows Phone is felzárkózni látszik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei