Samsung Galaxy S8

Drágább lesz a Galaxy S8 az iPhone-nál is?

2016.12.20

Úgy tûnik, a Samsung a Galaxy S8 esetén minden szinten megpróbálja elfeledtetni a Note 7 fiaskóját, minden szempontból erõsebb lesz. Árban is.

A Goldman Sachs befektetési bank elemzõi szerint a Galaxy S8 nem kevesebb mint tizenöt-húsz százalékkal is drágább lehet a Samsung Galaxy S7-hez képest, pedig a gyártó már évek óta finoman szólva is brutálisan drága. Egyértelmû, hogy ha a Note 7 után a társaság úgy dönt, hogy még drágább lesz az új készülék, úgy valóban elsõosztályú telefont várhatunk és elvárhatunk. A héten már érkeztek a pletykák, miszerint a Galaxy S8 megjelenését eltolják áprilisra a február végi Mobile World Congress helyett.

http://www.telefonguru.hu/images/content/s8expensive.jpg

Ennek oka lehet az MWC körüli hype évrõl évre tartó kopása, de még inkább az, hogy a Samsung mindent megtesz annak érdekében, hogy az akkumulátorral – és egyéb alkatrészekkel – semmi gond se történhessen. Természetesen a rendkívül magas ár egyelõre csak spekuláció még akkor is, ha ilyen tekintélyes forrásból származik. Ha pedig már itt tartunk, a Goldman Sachs szakértõi szerint a Samsung Galaxy S8 a gyártó saját fejlesztésû, AI vezérelt virtuális asszisztensével együtt mutatkozik be.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei