Déja vu: kétféle kamera szenzorral érkezik a Galaxy S7 duó is

2016.03.10| Phone Arena

Tavaly a Samsung Galaxy S6 é Galaxy S6 edge megjelenése után is nagy port kavart, hogy az egyes készülékek más és más képalkotóval érkeztek, így nem egyforma fotók készültek.

Érdekes módon most nem típus szerint különböztette meg a szenzorok felhasználási területét a Samsung, hanem teljesen random módon kerül a Galaxy S7-ekbe és a Galaxy S7 edge modellekbe a Samsung saját fejlesztésû ISOCELL kamerája vagy éppen a Sony-féle IMX260. A nagyobbik dél-koreai gyártó éppen tegnap délután rántotta le a leplet a legújabb, 1/2.5 colos érzékelõrõl, amely egy 12.3 megapixeles ISOCELL kamera szenzor. Ehhez képest az XDA fórumára felkerült pillanatok alatt képernyõmentés egy Samsung Galaxy S7 edge-rõl, amely egyértelmûen bizonyítja, hogy a Sony megoldása rejtõzik a burkolat alatt a beharangozó ellenére. Elméletileg nem lehet észrevehetõ különbség a két szenzor tudása között, hiszen papíron megegyeznek, de mindenki tudja, hogy a valóságban a boltokba kerülés utána, az elsõ teszteknél jönnek elõ éppen a tudásbeli különbségek.

Déja vu: kétféle kamera szenzorral érkezik a Galaxy S7 duó is

Egyébként mindkét fajta érzékelõ 1.4 μm pixelmérettel rendelkezik, ahogy megtalálható bennük a Dual Pixel nevû fázisérzékelõs autofókusz is. Hasonlít a különbözõség egyébként az Apple iPhone 6s modell dilemmájára, ott is kiderült, hogy több készülékbe a Samsung által készített A9 processzor, míg másokba a TSMC által legyártott került.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei