Samsung Galaxy S9

DeX dokkolóval jöhet a Galaxy S9

2017.12.04

A Samsung Galaxy S9 mellett mutatkozik be a DeX Pad is, amely a különleges dokkoló következő generációja.

A 2018-as DeX Pad várhatóan kevésbé lesz tartó, sokkal inkább egy töltőpadra fog hasonlítani, ezt erősítették meg a GalaxyClubos srácok, ahogy a DeX Pad nevet is. A dokkoló csak feketében lesz elérhető, ahogy elődje, a DeX is, a kiegészítő a januári CES-en mutatkozik be a Samsung Galaxy S9 és az S9+-szal együtt.

Természetesen a DeX Pad nevében a „pad” nem véletlen. Az Android Oreo frissítés lehetővé teszi mindenki számára, hogy telefonja egérként funkcionáljon és a DeX Pad pont ezt használja ki, igény szerint viszont billentyűzetként is működhet. Ezzel abba a szerencsés helyzetbe kerülhetnek a jövendő vásárlók, hogy nem lesz szükséges valamelyik perifériás magukkal vinni, praktikusan egyébként ez inkább talán majd az egeret jelenti. Felmerül a kérdés, hogy ha a dokkolóban a telefon fekszik, hogyan csatlakozik majd a képernyőhöz például.

Valószínűleg jár majd egy rövidebb USB C kábel a DeX Padhoz, így lenne legkönnyebben áthidalható a probléma. Az új dokkolót nagyjából úgy tudjuk elképzelni, mint a Samsung Convertible vezeték nélküli töltőjét, amely álló és fekvő helyzetben is tudja tölteni a telefonokat. Amiben nagyon reménykedünk az az, hogy a Samsungnak sikerül a DeX Padba egy jack portot illesztenie, ez ugyanis az első DeX nagy hiányossága volt.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei