Motorola

Csak 250 dollár a Moto 360

2014.08.19

Az amerikai Best Buy beárazta a Motorola Moto 360 okosórát és egy pár apróságra is fény derült.

Az amerikai Best Buy beárazta a Motorola Moto 360 okosórát és egy pár apróságra is fény derült. Bár már rég bejelentette a cég, a smartwatch a mai napig nemhogy nem kapható, de a specifikáció jelentős részét továbbra is homály fedi. Az egyik legfontosabb kérdés természetesen a karóra ára, mivel már több hasonló készülék található a piacon, így a megfelelő megjelenés és tudás mellett az ára lesz a legérdekesebb a vásárlók szemszögéből. A Best Buy-nál véletlen napvilágra került, hogy a Moto 360-ért 249 dollárt kérnek majd el. Még a hivatalos bejelentésből kiderült a Google I/O rendezvényen, hogy Android Wear rendszer fut majd az órán, támogatja a Bluetooth 4.0 kapcsolatot, az Android 4.3+ rendszert, valamint mikrofont is kap a hangutasításokhoz, valamint fényszenzor is kerül a kijelző alá, a szálcsiszolt fém burkolat mellett bőrből készült szíj biztosítja a prémium érzetet. A hátlap ennek ellenére műanyag, ide kerül a pulzusmérő és a beépített lépésszámláló.

/txt/hirek/kepek/moto360-1_20140819.jpg

Amiről azonban eddig nem beszélt a gyártó, az a Texas Instruments processzor, amely nagy meglepetés, hiszen Snapdragon 400-at várt a szakma, amely megtalálható az LG G Watch-ban, valamint a Samsung Gear Live-ban is. A TI processzor jelenléte azért is meglepő, mivel a cég két éve hivatalosan is kiszállt a mobil piacról. A CPU-hoz 512 megabájt tárhely tartozik, a RAM méretéről egyelőre nincs információ. A Moto 360 kijelzője 1.5 colos képátlóval és 320×290 pixel felbontással érkezik.

/txt/hirek/kepek/moto360-2_20140819.jpg

A Moto 360 méreteit tekintve szinte pontosan megegyezik az LG G Watch órával, 10 mm vékony és 59.5 gramm tömegű, ráadásul vízálló is, köszönhetően az IP67 szabvány teljesítésének. Ha igazak a látott információk, akkor a Moto 360 lehet az első olyan Android Wear rendszerű okosóra, amely támogatja a Wireless N-t, vagyis csatlakoztatott telefon nélkül, elérhető Wi-Fi hálózaton működik önmagában is. A smartwatch várhatóan szeptember 4-én debütál a Motorola Moto X+1 és a frissített Motorola Moto G mellett.

/txt/hirek/kepek/8307143cv4a_20140819.jpg

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei