Csak 250 dollár a Moto 360

2014.08.19| GSM Arena

Az amerikai Best Buy beárazta a Motorola Moto 360 okosórát és egy pár apróságra is fény derült.

Az amerikai Best Buy beárazta a Motorola Moto 360 okosórát és egy pár apróságra is fény derült. Bár már rég bejelentette a cég, a smartwatch a mai napig nemhogy nem kapható, de a specifikáció jelentős részét továbbra is homály fedi. Az egyik legfontosabb kérdés természetesen a karóra ára, mivel már több hasonló készülék található a piacon, így a megfelelő megjelenés és tudás mellett az ára lesz a legérdekesebb a vásárlók szemszögéből. A Best Buy-nál véletlen napvilágra került, hogy a Moto 360-ért 249 dollárt kérnek majd el. Még a hivatalos bejelentésből kiderült a Google I/O rendezvényen, hogy Android Wear rendszer fut majd az órán, támogatja a Bluetooth 4.0 kapcsolatot, az Android 4.3+ rendszert, valamint mikrofont is kap a hangutasításokhoz, valamint fényszenzor is kerül a kijelző alá, a szálcsiszolt fém burkolat mellett bőrből készült szíj biztosítja a prémium érzetet. A hátlap ennek ellenére műanyag, ide kerül a pulzusmérő és a beépített lépésszámláló.

Csak 250 dollár a Moto 360

Amiről azonban eddig nem beszélt a gyártó, az a Texas Instruments processzor, amely nagy meglepetés, hiszen Snapdragon 400-at várt a szakma, amely megtalálható az LG G Watch-ban, valamint a Samsung Gear Live-ban is. A TI processzor jelenléte azért is meglepő, mivel a cég két éve hivatalosan is kiszállt a mobil piacról. A CPU-hoz 512 megabájt tárhely tartozik, a RAM méretéről egyelőre nincs információ. A Moto 360 kijelzője 1.5 colos képátlóval és 320×290 pixel felbontással érkezik.

Csak 250 dollár a Moto 360

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Moto 360 méreteit tekintve szinte pontosan megegyezik az LG G Watch órával, 10 mm vékony és 59.5 gramm tömegű, ráadásul vízálló is, köszönhetően az IP67 szabvány teljesítésének. Ha igazak a látott információk, akkor a Moto 360 lehet az első olyan Android Wear rendszerű okosóra, amely támogatja a Wireless N-t, vagyis csatlakoztatott telefon nélkül, elérhető Wi-Fi hálózaton működik önmagában is. A smartwatch várhatóan szeptember 4-én debütál a Motorola Moto X+1 és a frissített Motorola Moto G mellett.

Csak 250 dollár a Moto 360





A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei