motorola razr

Beszáll az árversenybe a Motorola hajtogatható mobilja

2019.08.21

A Motorola még az idén Európába küldené a Razr névre keresztelt modellt, ami a Samsung és a Huawei árai alá mehet.

A Samsung és a Huawei mellett más gyártók is kacérkodnak a hajlítható készülékek gyártásával, így például a Motorola is, ahol most gyakorlatialg megerősítették, hogy Motorola's Razr néven még az idén meg is érkezhet az első ilyen modell.

A Razr a kiszivárgott információk szerint decemberben jelenik meg Európába és körülbelül 1500 eurós áron kerülhet forgalomba. Ez utóbbi alapján pedig valószínű, hogy a Motorola a két vetélytársnál olcsóbb készülékkel támadja be a piacot, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy képességben felveszi-e velük a versenyt.

Fél-hivatalos információk szerint a mobilba Snapdragon 710 SoC chipset, 4/6GB RAM és 64/128GB-os belső tárhely kerül, míg a 6,2 hüvelykes hajlítható képernyő 876x2142 maximális felbontásra lesz képes.

Azt pedig merjük remélni, hogy a Motorola tanult a Samsung hibáiból, és a hajlítható képernyő, illetve a legfontosabb technikai paraméterek mellett nem feledkezett meg arról sem, hogy a Samsung Fold az év elején azért került bajba, mert egyszerűen nem bírta a fokozott környezeti hatásokat, amit pont a hajlíthatósága idézett elő.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei