Bemutatták az új iPhone sorozatot!

2019.09.10| Apple
Címkék:

apple

,

iphone

,

11

,

pro

,

max


Brutál kamerák, elképesztő akkumulátor, villámgyors processzor jellemzi az új iPhoneokat.

Az Apple hivatalosan bejelentette az iPhone 11-et, az iPhone 11 Pro-t és az iPhone 11 Pro Max-ot. Az árak megegyeznek az előző évi modellekkel, így az iPhone 11 Pro 999 dollárért, míg a nagyobb testvére 1099 dollárért vásárolható meg. Az iPhone XR utódja, az iPhone 11 ára 699 dollárról indul, olcsóbb, mint az Apple korábbi iPhone XR modellje. Az előrendelések pénteken kezdődnek.

Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az iPhone 11 modell megújult kamerával érkezik, ami magában foglalja a 12MP-es széles látószögű és a 12MP-es ultra széles látószögű lencsét. Az Apple szerint ez hozzájárulhat a még jobb tájképek és a szélesebb képek készítéséhez. Két kamerának köszönhetően még nagyobb mélységű fényképeket is készíthetünk. Az új telefon javított videóminőséget kínál jobb feldolgozási technológiával, kétszeres optikai zoommal, HDR-vel és továbbfejlesztett éjszakai móddal.  

Van egy új Éjszakai üzemmód, amely adaptív képsorozatot használ, és egy új portré üzemmód, amely most háziállatokon is működik. A Quick Take segítségével gyorsan készíthetünk videofelvételt fotó módban, miközben lenyomva tartjuk az exponáló gombot, hasonlóan az Instagram Stories-ban található funkcióhoz. Az előlapi kamera frissítésével egy gyorsabb arcfelismerőt kapunk.

 Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az iPhone 11 hat új színnel rendelkezik: lila, fehér, zöld, sárga, fekete és vörös. Az iPhone 11 Pro és a Pro Max textúrázott matt színben kapható, zöld, szürke, ezüst és arany szín közül válaszhatunk. Az iPhone 11 Pro 5,8 hüvelykes, míg a Pro Max nagyobb, 6,5 hüvelykes kijelzővel érkezik. A megjelenítő nem más mint egy új OLED panel, amelyet az Apple „Super Retina XDR" kijelzőnek nevezett el. A telefon hátulján három kamera található – egy 12MP-es, egy 12MP-es teleobjektív és egy 12MP-es ultra széles lencse.

Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az Apple új készülékei az A13 bionikus chippel érkeznek, amely az Apple szerint az okostelefonok leggyorsabb processzora, valamint az iPhone XR A12 Bionic verziójának a frissítése. Az A13 Bionic páratlan teljesítményt nyújt, akár 20%-kal gyorsabb processzor és GPU működést biztosít, mint az A12. Az A13 Bionic a gépi tanuláshoz készült, gyorsabb neurális motorral rendelkezik a valós idejű fotó- és videoanalízishez, valamint új gépi tanulási gyorsítógépekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a CPU másodpercenként több mint egy trillió műveletet végezzen.

Az A13 Bionic és az iOS 13 együttesen alkotják az okostelefonok legjobb gépi tanulási platformját. Emellé példátlanul nagy akkumulátor kapacitás párosul. Az iPhone 11 Pro akár négy órával többet bír, mint az iPhone XS, valamint az iPhone 11 Pro Max-ot öt órával tovább használhatjuk, mint az iPhone XS Max-ot.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei