Belehúzott a Xiaomi az otthoni termékekbe

2016.03.30| GSM Arena

A neves kínai gyártó már egy jó ideje nem csak az okostelefonok terén jeleskedik kiváló ár-érték arányával, de az otthoni kiegészítők terén is egyre több mindent tud ajánlani.

Az egyik legújabb, a tegnap bejelentett Xiaomi Mi Ecosystem család, amelybe javarészt háztartási eszközök kerülnek, így például egy Wi-Fi-s rizsfőző készülék. Bár ez a mobilos témától elég messze esik, azért tudunk érdekességet mutatni. Egy másik újdonság a Xiaomi Mi Router 3, amely Wi-Fi a/b/g/n/ac támogatást is élvez, háromszor nagyobb teljesítménnyel mint az előd modellek esetében. Bár ez a Mi Router 2-höz képest nem jön méretes tárhellyel, ám zene- és video stream tartalommal és exkluzív alkalmazással annál inkább. A Xiaomi Mi Router 3 teljesen nevetséges 23 dollárba kerül Kínában, de „okosban”, egy kicsit ügyeskedve itthon sem lesz sokkal drágább.

Belehúzott a Xiaomi az otthoni termékekbe

A másik új készülék a Xiaomi Water Purifier 2, amely nevéből adódóan egy víztisztító készülék, egy perc alatt képes egy liter vizet fordított ozmózissal megtisztítani a szennyeződésektől. Ezzel a sebességgel egyébként naponta akár hetvenhat hordónyi víz tisztítható. Természetesen ez a kütyü is Wi-Fi-képes, így nyomon következő a víz minősége Android vagy iOS rendszerű okostelefonon. A Xiaomi Water Purifier 2 11.8 kg-t nyom a mérlegen és átszámítva mintegy 310 dollárba kerül.

Belehúzott a Xiaomi az otthoni termékekbe

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Végül, de nem utolsósorban van szerencsénk bemutatni a Xiaomi Bluetooth Speakert, amely egy öt wattos hangszóró Bluetooth 4.1 támogatással és egy 1200 mAh-s akkumulátorral. Ez utóbbi a gyártó ígérete szerint akár egyszerre hét óra folyamatos zenelejátszást is képes lesz biztosítani. A Xiaomi Bleutooth Speaker 60×60×93.3 mm és mintegy húsz dollárnak megfelelő összegbe kerül Kínában a megjelenés után.

Belehúzott a Xiaomi az otthoni termékekbe



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei