OnePlus 3T

Baj van a OnePlus 3T mobilokkal?

2016.12.02

A OnePlus 3 utódja, a szintén elsõosztályú ár-érték arányú OnePlus 3T alig néhány napja elérhetõ, máris hiba merült fel.

Bár a OnePlus 3T több apróbb ráncfelvarrást kapott, úgymint új kamera, új processzor, jobban optimalizált szoftver, friss hír, hogy a kijelzõ érzékelésével gondok akadnak. Egyszerûen késéssel reagál a telefon a megjelenítõ érintésére, ez pedig egyrészt hibás irányítást okoz, másrészt elveszti a készülék a híresen jó gördülékenységét érzetre. Napjaink legtöbb felsõkategóriás okostelefonjánál a várakozási idõ 50ms, a hibás OnePlus 3 modellek esetében ez a duplája.

http://www.telefonguru.hu/images/content/OnePlus-3ttt.jpg

A OnePlus igazgatója, Carl Pei válaszolt is a megkeresésekre, a cég ugyanis rendkívüli módon ad a felhasználók visszajelzéseire. Persze a gördülékenység és az érintési késlekedés nem ugyanaz a hiba és nem is illik összekeverni õket, ez utóbbi ugyanis a OnePlus 3/3T teljesítményét nem befolyásolja és inkább a firmware-hez van köze, egy jövõbeli frissítés javítja természetesen.

http://www.telefonguru.hu/images/content/carlpeitouch.jpg

update: A OnePlus hivatalos közleményben erõsítette meg az úgynevezett Touch Latency hiba javítását, amely az Android 7.0 Nougat teljes rendszerfrissítéssel lesz elérhetõ mindenki számára még december folyamán. Emellett a fejlesztõ figyelmét is felhívták, aki a késésrõl elõször számot adott, hogy bár a hiba valós, az átlagos felhasználó nem veszi észre és abszolút elfogadható így is a visszajelzés ideje.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei