Az utolsó Mate 30 Pro morzsák

2019.09.19| Playful Droid

A Huawei ma rántja le a leplet a Mate 30 sorozatról.

A főszerepben ezúttal a cég legerősebb modellje, a ma bemutatkozó Huawei Mate 30 Pro. Nemcsak élőképeket és videót, de sajtóanyagot is mutatunk, ezek megerősítik a korábbi híreket. Az már biztos, hogy a Mate 30 Pro OLED kijelzőt kap, amely 88 fokban hajlik két oldalra. A készülékház IP68 vízállóságot biztosít, emellett a cég legújabb fejlesztésű processzorát, az 5G-t is támogató Kirin 990-et rejti a burkolat, ezt a TSMC gyártja 7nm+ EUV technológiával. Jelenleg ez az egyetlen, beépített 5G modemmel rendelkező mobil chipset a piacon.

Az utolsó Mate 30 Pro morzsák

A Kirin 990 nyolc darab ARM Cortex CPU-t rejt, ebből kettő Cortex-A76 mag, maximum 2.86 gigahertzes órajellel, kettő szintén Cortex-A76, ám 2.34 gigahertz-cel, míg a négy Cortex-A55 1.9 gigahertzen dolgozik. A grafikus megjelenítést a 16 magos Mali-G76 adja.

Ami a kamerákat illeti, a hátlapi, kör alakú sziget rejt két darab 40, egy 8 megapixeles optikát és a 3D ToF szenzort. A telefon képes lesz ultra slow-mo videók felvételére is 7680 fps (!) értékkel, valamint támogatja a harmincszoros digitális zoomot.

Az utolsó Mate 30 Pro morzsák

Ahogy azt korábban is írtuk, már gyárilag EMUI 10 felületet kap a Mate 30 széria, azonban azt nem erősítették meg a fotók, hogy valóban Android 10 az OS. Az amerikai kereskedelmi tilalom miatt – és mert a Google emellé állt – a Mate 30-ak Google szolgáltatások nélkül érkeznek. Azt még mindig nem tudni, hogy utólag tudják-e majd telepíteni ezeket a felhasználók vagy sem, illetve az sem világos, hogy egy amerikai tilalom miért vonatkozik az európai felhasználókra.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Huawei Mate 30 Pro a képek tanúsága szerint 4500 mAh-s akkumulátort kap és támogatást élvez a 40W ultragyors töltés, valamint a 27W ultragyors vezetékmentes töltés is. Azt talán meg sem kell említeni, hogy a Pro a legújabb reverz, avagy oda-vissza töltést is tudja, tehát power bankként is funkcionálhat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei