iPhone XS Max

Az iPhone XS Max leveri a Note 9-et

2018.09.26

Gyorsasági tesztben úgy tűnik, ebben az évben jobb az iPhone, méghozzá az XS Max-szal, mint a Galaxy Note 9.

A szintetikus tesztek sokszor nem a valódi, napi használatot tükrözik, éppen ezért készített a PhoneBuff egy érdekes összeállítást, ahol az alkalmazások megnyitása és az azok közti váltás került a főszerepbe. Annak érdekében, hogy kiküszöböljék az emberi hibalehetőséget, robotizált karok végzik a feladatok váltását. Tavaly a Samsung Galaxy Note 8 nyert az Apple iPhone 8 Plus-szal szemben, ennek oka a nem elég RAM volt, viszont idén megfordult a kocka.

Az Apple az iPhone XS-ben már 4 gigabájt RAM-ot használ, a Note 9 pedig 8 gigabájttal dolgozik, így összességében 15 másodperccel gyorsabb androidos ellenfelénél az iOS-es mobil. A 4 gigabájt RAM-mal az iPhone XS 16 appot tud memóriában tartani, ennél ugyan jóval többre képes a Note 9, ám tovább tart előhozni neki.

A fenti képen látható, melyik telefonnak meddig tartott a háttérbe tett alkalmazást előhívni, az iPhone XS Max feketével, a Note 9 kékkel jelölt. A gyorsaság az iOS 12-nek és az új, A12 chipsetnek köszönhető. Bár az app indító „csata” sem teljesen fedi a napi használatot, jóval közelebb áll ahhoz, mint a már említett, szintetikus tesztek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei