AnTuTu

Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

2019.01.18

A benchmark teszteken ősz óta messze magasan az Apple iPhone XS vezetett. Eddig.

Az AnTuTu napjaink egyik legnépszerűbb benchmark programja, telefonok gyorsaságának, hardveres teljesítményének összehasonlításához kiváló referencia. Az AnTutu Labs gyakran kap fejlesztői modelleket első kézből a gyártóktól, hogy futtassák le rajta, nincs ez máshogy most sem, ezúttal a Qualcomm küldött egy előszériás modellt, amelynél a fókuszban értelemszerűen a Snapdragon 855 chipset található.

Így kerülhetett a listába az AnTuTu-nál referencia modellként, tehát név és márka nélkül, vanilla Android rendszerrel a készülék, amely messze leverte az Apple iPhone XS tudását is. Ez a processzor kerül 2019-ben a Samsung Galaxy S10, az LG G8, valamint a Sony Xperia XZ4 mobilokba többek között. Érdemes megnézni a két utolsó telefont a listában, az egyik a tavalyi Snapdragon 845 referenciamobil, míg a másik a OnePlus 6T, amelybe szintén Snapdragon 845 processzor került.

Éppen ezért meglepő, hogy a OnePlus jobban teljesített, ez feltehetően annak tudható be, hogy a referencia telefon nem volt optimalizálva a hardverhez kellőképpen. Ha ebből indulunk ki, akkor a végleges, piacra kerülő telefonok még több pontot érhetnek el, mint az itt látott 355 ezer pont a benchmarkon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei