Archos

Az év legcikibb videója: mégsem vízálló a mobil?

2014.02.26

Az Archos cég elnöke, Loic Poirier mutatta be a cég egyik legújabb okostelefonját az újságírók számára, amikor is kiderült, nem ért a saját készülékeihez.

Az Archos cég elnöke, Loic Poirier mutatta be a cég egyik legújabb okostelefonját az újságírók számára, amikor is kiderült, nem ért a saját készülékeihez. Sajnos a hardveres bemutatók nem mindig úgy sülnek el, ahogy arra az ember számít, még akkor sem, ha a elnöknek tökéletesen illene ismernie a termékportfóliót és annak tudását. Poirier épp az öt colos Quechua Phone-t mutatta be – a márka nem véletlen cseng ismerősen, hazánkban is forgalmaznak ilyen néven sportos termékeket –, amikor is a vízállóságát bizonyítandó egy tálba tette a készüléket, majd vizet engedett rá. A meglepetés akkor jött, amikor is a mobil ezt nem bírta és beázott. Nos az a helyzet, hogy a Quechua Phone valójában csak az IP54 szabvány tudja teljesíteni, ami azt jelenti, hogy a szálló por bejuthat a tokba, de a készülék működését veszélyeztető mértékben kizárt annak bejutása. A tok freccsenő vízsugár ellen minden irányból védett. Ez pedig nem a teljes vízállóságot jelenti.


Le directeur d’Archos casse un smartphone censé... by Spi0n
Le directeur d’Archos casse un smartphone censé... by Spi0n A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei