samsung

Az első táblagép HDR10+ tanúsítvánnyal!

2019.08.10
Címkék:

samsung

,

tab

,

s6

,

hdr10+


A Samsung a közelmúltban bejelentette a Galaxy Tab S6-ot, a legújabb Android táblagépet.

A Samsung szerint a Tab S6 kiterjedt, minőségi tesztelés után elérte az elismert HDR10+ tanúsítványt. A HDR10 és a HDR10+ között az a különbség, hogy a HDR10+ dinamikus hangleképezéssel rendelkezik és folyamatosan finomítja a beállításokat a tartalom lejátszása közben.

A készülék 6GB illetve 8GB Rammal rendelkezik, valamint választhatjuk 128GB-os vagy 256GB-os tárhellyel. A táblagép egy 10,5 hüvelykes, 2560x1600 pixel felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelt. A Samsung Tab S6 hátulján nem egy, hanem két kamera van. A főkamera egy 13MP-es egység, míg a másodlagos kamera egy rendkívül széles, 123 fokos látómezővel rendelkezik. Érdekes tény: ez az első táblagép ultra-széles látószögű kamerával, legalábbis a Samsung szerint. Az előlap egy 8MP-es kamerát tartalmaz a kiváló videóhívásokhoz.

A megfelelő energiaellátásért egy 7.040 mAh-es akkumulátor felel, míg az S-Pen egy kicsi, 0.35 mAh-es tápegységgel rendelkezik, ami körülbelül 10 órás működésre elegendő. A legjobb az egészben, hogy az S-Pen a saját dokkjában tíz perc alatt feltölt.  

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei