Az egyik legkedveltebb közepes visszatért

2018.02.28| Phone Arena

A Nokia 6 újra bejelentésre került, némi ráncfelvarrás után immár 2018 címkével a nevében.

A készüléket elsőként decemberben mutatta be a Nokia, ám akkor még csak Kínának szánták. A rajongók ekkor még csak várták, hátha a gyártó úgy dönt, a trendi megjelenésű, kiváló szoftverrel és árral felszerelt modell kapható lesz-e Európában.

A Nokia 6 (2018) követi elődjét, ám sokkal szebb lett. Alumínium burkolata kéttónusú anodizálással készült, így biztosítva a különleges plusz szín kiemelést. A feketéhez réz, a fehérhez rózsaszínes, a kékhez pedig arany részletek tartoznak. A készülék egyébként a középkategória felső részéhez tartozik a maga nyolcmagos, 2.2 gigahertzes Snapdragon 660 chipsetével, a 3/4, illetve 32/64 gigabájt tárhelyével. Kijelzőből 5.5 colos, 16:9 képarányú panel található benne, az akkumulátor pedig 3000 mAh kapacitású.

A Nokia 6 (2018) hátlapi kamerája 16 megapixeles, Zeiss lencsével ellátott, ehhez tartozik egy manuális fotó mód, amely nagyon hasonlít a régi Lumia telefonokon használtra, állítható a fehéregyensúly, az ISO, a zársebesség, ezek pedig előnézetben mutatják a változásokat. Az előlapra egy 8 megapixeles szelfi kamera került.

A Nokia 6 (2018) esetében azonban talán az egyik legnagyobb szó, hogy a gyártó teljes értékű Android One partner, így a telefon „tiszta” Android 8 Oreo rendszerrel érkezik, a fő frissítéseket azonnal megkapja, ahogy a Google kiadja, nem kell a gyártói változtatásokra várni. Az új Nokia 6 áprilisban kerül a piacra 345 dolláros áron.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei