LG

Az LG büszke arra, hogy nem robban fel a G6

2017.01.17

Bár rendkívül vicces, ezzel együtt siralmas is, hogy ma már erre is büszkének kell lenni, de igaza van az LG-nek, a vásárlók személyi épségénél nincs fontosabb.

Ezúttal nem az lesz az „újítás”, hogy extra méretű vagy felbontású lesz a megjelenítő, esetleg plusz kijelző jár hozzá, nem is a – hihetetlen módon sikertelen – moduláris megoldás válik majd be, hanem az LG most arra hegyezi ki az LG G6-os, amely hamarosan bejelentésre kerül, hogy nem robbanós az akkumulátor. Persze ez nem kis fricska a Samsung Galaxy Note 7 felé és az is egyértelmű, hogy valami olyat alkot a konkurencia, amely talán a régi Note 7 tulajdonosokat az LG felé csábítja.

http://www.telefonguru.hu/images/content/20170115000169_0.jpg

Az LG a legújabb csúcsmodell akkumulátor extrém terhelésnek tették ki és a szokásosnál is jóval többször tesztelték magas hőmérsékleten – tizenöt százalékkal magasabb hőmérsékleten mint amit az európai és amerikai szabványok előírnak – és dobás teszten egyaránt. A jó hőelvezető megoldásnak köszönhetően maximum langyos lehet majd az újdonság és nem kell tartani attól, hogy tűzre kap. Ezt a fajta technológiát eddig csak számítógépekben és laptopok akkumulátorában találhattuk meg. Az LG a G6-os még a Samsung Galaxy S8 bejelentése előtt leleplezi és piacra is dobja várhatóan március 10-én. Ezzel szemben a Galaxy S8 hivatalos megjelenése a szintén extrém szokatlan hosszú tesztelések miatt áprilisra csúszik.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei