Energizer

Az Energizer kijelzőt tett a power bankra és telefonnak hívja

2019.02.27

A világ legnagyobb akkumulátorával felszerelt telefonja a Mobile World Congressen látható.

Február elején pletykáltak először arról, hogy az Energizer telefont mutathat be Barcelonában a világkiállításon. Akkor pop-up kameráról és 18.000 mAh-s akkumulátorról beszéltek, ezek meg is valósultak, bár nem gondoltuk, hogy féltégla méreteket ölt miatta a készülék.

A nehezen megjegyezhető Power Max P18K Pop nevet kapott telefon valóban mindkét funkcióval rendelkezik. A beépített, 18.000 mAh-s akkumulátor ötven nap készenlétet ígér, ennek azonban borsos ára van. A telefon irgalmatlan vastag lett, 30 mm, ráadásul emiatt úgy néz ki, mint egy egyszerű power bank, kijelzővel.

Az nem világos, hogy pontosan kiknek szánta az Energizer az okostelefont, ugyanis a brutális teljesítményű telep mellé csak a nyolcmagos, 2 gigahertzes MediaTek Helio P70 processzort párosították, amely nem rúghat labdába a Snapdragon 855, az Exynos 9820 vagy a Kirin 980 mellett.

A Power Max P18K Pop 6.2 colos kijelzője full HD felbontást kapott, a képarány 19:9, mindezt LCD alapokon nyújtja a telefon. A már említett chipsethez 6 gigabájt RAM-ot, 128 gigabájt tárolót párosítottak, három kamera dolgozik a hátlapon (12+5+2), dual összeállítás az előlapon (16+2), támogatást élvez a dual SIM kezelés és a microSD bővíthetőség is, tehát alapvetően egy jól felszerelt, ám nem csúcskategóriás készüléket hozott az Energizer. Némileg meglepő, hogy nincs jack csatlakozó, egy ekkora batár házra igazán elférhetett volna, cserébe van vezetékmentes töltés, ráadásul reverzként is használható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei