Apple

Az Apple felemeli az árait

2018.09.14

Ezúttal az akkumulátor cserékre vonatkozó árakról van szó, a 29 dolláros akció a végéhez ért.

Az Apple múlt évben, az iOS frissítésekor bukott le, hogy a régebbi mobiloknál az energiagazdálkodással játszik, amely váratlan hibákat, leállásokat és újraindulásokat generált. Akkor még a vállalat elhallgatta ezt a megoldást, viszont később, a rengeteg panasz és egy felhasználó miatti lebukás után kénytelenek voltak valamit reagálni.

Az Apple hivatalos állásfoglalása óriási közösségi támadást és több pert is eredményezett, ezek arra késztették Tim Cookot, hogy elnézést kérjen és ekkor indította el a cég a népszerű, 29 dolláros akciós akkumulátorcsere programot a korábbi 79 dolláros ár helyett.

Az iPhone Xs, Xs Max és Xr bejelentésével egyidőben a cég frissítette az ÁSZF-jét, a biztosítási és egyéb árait, beleértve az akkumulátor cserét is. 2019 január 1-jétől az iPhone 6 és ennél frissebb modellek esetén már nem lehet kihasználni a 29 dolláros akciós opciót. Az ár innentől 49 dollárra nő a régebbi iPhone-ok esetében, míg az iPhone X és frissebb modelleknél 69 dollárt kér el a gyártó ezért a műveletért, ha a garancia már lejárt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei