apple

Apple frissítés érkezik!

2019.07.23
Címkék:

apple

,

ios


A gyártó most a régebbi termékeket célozza meg.

Röviddel az iOS 12.4 kiadása után az Apple bejelentette, hogy a legújabb szoftverfrissítéssel nem kompatibilis iPhone-ok és iPad-ek egy olyan frissítést kapnak, amivel a készülék GPS-ével kapcsolatos problémákat kijavítja.

Az Apple szerint 2019. november 3-tól kezdődően néhány, 2012-ben vagy korábban bevezetett iPhone és iPad modellnek szüksége lesz erre a frissítésre a pontosabb GPS koordinátákért, a helyes dátum és idő megtartása érdekében. Ha 2019 november 3-ig nem frissíti a régi iPhone-t vagy iPad-et, akkor egyes modellek nem lesznek képesek a pontos GPS pozíciót meghatározni. Más funkciók, amelyek a megfelelő dátumra és időre támaszkodnak, például az iCloud szinkronizálás, leállhatnak.

 

Ha továbbra is iPhone 4, iPad mini, iPad 2  és iPad 3 boldog tulajdonosa, akkor a frissített szoftver verziószámának iOS 9.3-nak kell lennie. Az iPhone 5 és iPad 4 felhasználók esetében a frissített szoftver verziószáma 10.3.4.

Az Apple azt nyilatkozta, hogy a GPS probléma nem érinti az iPod Touch-okat, valamint nem befolyásolja azokat az Apple termékeket, amelyek az említetteknél újabbak.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei