toplista

Apple: az év alkalmazása és játékai

2017.12.12

Az Apple hétvégén megmutatta, melyek voltak az App Store-ban az év legjobbjai.

2017 legjobb alkalmazása és játéka került bejelentésre, pár napja a Today kártyán láthatták is az iOS-t használók a helyezéseket. Az Apple szerint iPhone-ra 2017 legjobb programja a Calm lett, amely egy meditációs app, a legjobb játék pedig a Splitter Critters. Ami a táblagépeket illeti, az Apple választása az Affinity Photo-ra esett, amely asztali színvonalú képszerkesztő, játékból pedig a The Witness vitte a prímet, amely egy szabadulós játékra emlékeztet, csak sokkal szórakoztatóbb. Érdekes, hogy egyetlen dobogós sem ingyen tölthető le az Apple App Store-ból, csak fizetős programok nyertek, bár az igaz, hogy a Calmból létezik ingyenes próbaverzió.

Érdekes megjegyezni, hogy a lista országonként némileg eltér, például Nagy-Britanniában az iPadeknél a Hidden Folks nyert a The Witness helyett, az egyes területekre vonatkozó helyezések itt olvashatók, természetesen nem maradt ki a Mac, az Apple Watch és az Apple TV modellekre vonatkozó lista sem.

Az év végi összesítésben az is kiderült, melyek a legjobb ingyenes és fizetős alkalmazások/játékok. A legtöbbet letöltött programok közül a Bitmoji, a Snapchat, a YouTube, a Messenger, az Instagram és a Facebook található az elsők között. A játékokat a Super Mario Run vezeti, ezt követi az 8 Ball Pool, a Snake VS Block, a Ballz, a Word Cookies és a Subway Surfers. Az Apple Music szolgáltatásban Drake More Life című albuma lett a legnépszerűbb, a filmek között pedig a Moana.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei