Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 – okosóra újratöltve

2018.09.13

Megjelent a legújabb Apple okosóra nagyobb kijelzővel és gyorsabb processzorral.

A gyártó óra családjában az Apple Watch Series 4 lett az elődhöz képest a legnagyobb frissítés. Az új óra ismerős, de mégis más lett, ez köszönhető a külső és a belső módosításoknak egyaránt. A nagy kijelző szúr szemet elsőként, mindkét méretben megnőtt a képátló, az eddigi 38 és 42 mm helyett már 40 és 44 mm méretben jelenik meg a férfi, illetve a női változat. A kijelző így 30 százalékkal nagyobb, OLED panellel rendelkezik. A hajlítottabb sarkok és vékonyabb keret modernebb megjelenést kölcsönöz a Series 4-nek.

Nem túl meglepő, hogy a nagyobb méret oka a több tartalom megjelenítése, ahogy ez az új interfészen és friss watchface-eken is visszaköszön. Szintén megújult a gyűrű, amely elsőre ugyanúgy néz ki ugyan, ám minden fordításra haptic feedback rezgéssel reagál, így természetesebb a használata.

A burkolat alatt is fontos újításokra került sor, megjelent az új, kétmagos S4 processzor, mely kétszer gyorsabb elődjénél, amely nem jelent gyengébb üzemidőt, az Apple egész napos rendelkezésre állást ígér a Series 4 esetében.

Az Apple Watch Series 4-nek van egy funkciója, amit senki sem akar kihasználni, ezek az új generációs szenzorok, a giroszkóp és a nagyon pontos gyorsulásmérő. Ezek felismerik a szokatlan mozgást, úgymint az esést például és rögtön megkérdezi az óra, hogy hívjon-e segítséget, illetve egy perc mozdulatlanság után automatikusan hívja a segélyhívót.

Akárcsak korábban, az új óra sem nélkülözi az optikai pulzusmérőt. Ez 24/7-ben mér és figyelmeztet, ha szokatlan értékeket észlel. A nagy dobás azonban az új, beépített elektronikus pulzusmérő megjelenésével a szenzor elektrokardiogram (EKG) készítésére is képes.

Az Apple Watch Series 4 szeptember 14-től előrendelhető, az első szállítmányok szeptember 21-én indulnak útjukra. A két méret mellett választható csak Wi-Fi-t, vagy ezt és mobilhálózati támogatást is élvező Series 4, az árak 499 dollártól indulnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei