Apple

Apple Music a böngésződben

2019.09.09

Az Apple Music ugrásszerűen növeli előfizetőinek számát, így próbálja utolérni a Spotify közönségét.

Az Apple legújabb lépése a zenei dominancia megszerzése felé a platformok közötti támogatásról szól, ennek fényében új webes felületet nyitott, amely lehetővé teszi az összes zene és rádióállomás streamingjét. A felület egyelőre béta, ám mindenki számára ismerős les, aki az Apple Music alkalmazást használta már Windows vagy Mac rendszeren. A lépésnek köszönhetően a szolgáltatás elérhető Chrome OS-en és böngészőn vagy Linux rendszeren is anélkül, hogy dedikált alkalmazásra lenne szükség, ez pedig vonzó lehet az oktatás vagy a vállalati felhasználók számára, hiszen ez utóbbiak számára gyakran nem telepíthető semmilyen „saját” felhasználási program. Akár androidos böngészőben is működik a zenehallgatás.

Ahhoz képest, hogy a felület béta, kevés hibába futhatunk bele. A webes Apple Music hozzáférést biztosít a lejátszási listákhoz, a teljes zenei könyvtárhoz, ajánlásokhoz és a friss albumok zeneszámaihoz is. Sajnos kimaradt viszont a Beats 1 rádió, az intelligens lejátszási lista és a lehetőség az Apple Musicra való regisztrálásra. Ezek a jövőben feltehetően javításra kerülnek.

A Spotify egyelőre továbbra is vezet az Apple Music előtt méretes piaci részesedéssel, ám utóbbi valóban gyorsabb havi növekedési ütemet mutat. Ez az újabb lépés, valamint a Chromecast támogatás hozzáadása jelzi az Apple azon szándékát, hogy uralja a zenei streaming környezetet. A Spotify egyébként augusztusban tette elérhetővé a böngészőn belüli lejátszást. Ti használtok Apple Music-ot? Kipróbáltátok az új felületet? Hogy tetszik?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone 11 64GB
Apple iPhone 11 64GB
EUmobil 232 780 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 232 790 Ft
iShop Webáruház 232 890 Ft
Samsung Galaxy S10+ 128GB Dual G975
Samsung Galaxy S10+ 128GB Dual G975
Telefonkirály 220 400 Ft
Mobile Experience 220 499 Ft
Telepartner 221 000 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
EUmobil 87 270 Ft
MobilEx Webáruház 87 280 Ft
iShop Webáruház 88 760 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei