Apple

Apple HomePod beállítási gondod van?

2018.02.13

Szerencsére könnyen orvosolható a fehér kijelzős hibajelenség a HomePod első beállításánál.

Az Apple HomePod első tulajdonosai is már arról számoltak be, hogy a készülék beállításakor problémába ütköztek, ugyanis a felugró ablak, ahol mindent meg kellene adni a telefonnak, egyszerűen hófehér és nem reagál semmire. Szerencsére nem vészes a gond és könnyen megoldható.

A HomePod legjobban Apple Music előfizetéssel működik együtt, de ez nem feltétlen szükséges hozzá. A hiba csak azoknál fordult eddig elő, akik nem használják egyáltalán a cég zenei szolgáltatását vagy törölték a Music alkalmazást.

A beállítási folyamat alatt a HomePod automatikusan feldob egy hirdetés, miszerint három hónapig ingyen kipróbálható az Apple Music, amennyiben a megadott Apple ID-hoz nem tartozik előfizetés és még nem használták fel rá az ingyenes próbát. Ha a Music app törlésre került, megbolondítja a rendszert, ez okozza a fehér képernyőt.

A megoldás rémesen egyszerű, le kell tölteni az Apple Music alkalmazást az App Store-ból, ezek után a HomePod összekapcsolását újra el lehet kezdeni és minden működik. A teljes beállítás után újra törölhető a Music.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön hol vásárol mobiltelefont?


Mobilszolgáltatónál
GSM boltokban
magyar webshopokban
külföldi webshopokban
nagy offline áruházakbanKorábbi szavazások eredményei