Apple AirPods Pro: amire vártál

2019.10.30| GSM Arena

Az Apple hétfő este bejelentette az AirPods Pro fülhallgatót, holnapig akciós előrendeléssel a tengerentúlon.

 

Az AirPods Pro nem a hagyományos AirPods leváltására készült, hanem annak egy még jobb változata, amit a név is sugall, prémium verzió. A legfontosabb újdonság az aktív zajszűrés, a vízálló dizájn és néhány egyedi, érdekes plusz funkció.

Az aktív zajszűrésre jó ideje várnak az AirPodsot használók, a Pro végre ezt megadja. A fülhallgató három pár, különböző méretű gumidugóval érkezik, hogy bármilyen fülben tökéletesen álljon, ez az alapja az in-ear kialakításnak és a megfelelő hangzásnak. Egy kis „ventillátor” rendszert használt az Apple a nyomás kiegyenlítésére, így a használó nem érzi kellemetlennek az in-ear érzést, főként, ha még nem szokott hozzá régebbről.

Apple AirPods Pro: amire vártál

Az aktív zajcsökkentő rendszer két mikrofont használ, egy a fülhallgató külső, egy pedig a belső oldalán található. Előbbi figyeli a környezeti zajt, majd fordított jelet hoz létre, amely így megszünteti azt. A belső mikrofon pedig a fülhallgatón belüli hangot figyeli és automatikusan beállítja az egyes fülhallgatók zajszűrését a beszivárgott zaj mennyisége alapján. Újdonság az áttetsző mód funkció, amely keveri a környezeti hangot és a hallgatott audiot, így hallható marad a környezeti zaj, a forgalom vagy a repülőtéren a bemondások.

Az AirPods Pro emellett IPX4 víz- és verejtékálló kialakítással rendelkezik, így edzés, futás közben is használható. Fontos, hogy csak a fülhallgató vízálló, a teljes tokozat nem, így medencében, tengerben, bármilyen vízben nem használók.

A fülhallgatók szárai érintésre érzékenyek, így különféle funkciók érhetők el. Elég lenyomni és úgy tartani a váltáshoz az aktív zajszűrés az áttetsző mód között, egyszer elég megnyomni a lejátszáshoz vagy szünethez, kétszer a dalok átugrásához és háromszor a visszalépéshez.

Apple AirPods Pro: amire vártál

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Pro egy új, nagyteljesítményű audio meghajtót használ, egyedi, dinamikus tartományú erősítővel. Praktikusan ez annyit tesz, hogy a belső mikrofon folyamatosan figyeli a hangot és menet közben állítja, hogy a legjobb hangminőséget adja függetlenül a fül alakjától és a környezeti zajoktól. Az összes feldolgozást a H1 audioprocesszor végzi, amely a második generációs AirPodsban is megtalálható.

Az AirPods Pro természetesen ugyanolyan okos, mint az AirPods, így például elég a tok fedelét kinyitni egy iOS-es készülék közelében és a párosítás egyszerűen elvégezhető, de elég kivenni a fülből a zene szüneteltetéséhez, majd visszahelyezni a folytatáshoz. Némi extra a Proban az Ear Tip Fit Test, amely nem tesz mást, mint a belső mikrofon segítségével leteszteli, majd megmondja, hogy a kiválasztott gumidugó megfelelő méretű-e vagy sem. Az AirPodshoz hasonlóan aPro is támogatja az audio megosztást, avagy két Pro vagy AirPods is ugyanazt tudja lejátszani egy adott iOS kütyüről egy időben.

Apple AirPods Pro: amire vártál

A több új funkció és a kisebb kialakítás ellenére a Pro üzemidején nem esett csorba, 4.5 óra zenehallgatás érhető el bekapcsolt, és 5 óra kikapcsolt zajcsökkentéssel. Beszélgetésre 3.5 órát ad egy feltöltéssel az AirPods Pro. Ehhez a tok további időt tud hozzátenni, így érhető el összesen maximum 24 óra zenehallgatás vagy 18 óra beszélgetés. A tok gyorstölthető és öt perc töltéssel egy óra plusz használat érhető el. Plusz extra, hogy a tok már gyárilag támogatja a vezeték nélküli Qi töltést, így nem szükséges külön pénzért kiegészítőt vásárolni. Az AirPods Pro hazánkban is elérhető 99.990 forintos áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei