your phone

Androidos értesítések Windows 10 alatt

2019.07.04
Címkék:

your phone

,

microsoft


AZ egyre népszerűbb Your Phone frissítése után már a mobilos közösségi csevegéseinket és az értesítéseinket is láthatjuk a Windows 10-ben.

A Microsoft idén tavasszal mutatta be először a Your Phone nevű alkalmazását, ami komoly veszélyt jelent a gyártók saját szinkronizáló programjai számára, hiszen a magyarul Csatolt telefon néven futó szoftver már most is felülmúlja tudásban a legtöbbet. A Your App segítségével ugyanis egyszerűen párosíthatjuk – vezeték nélkül – a telefonunkat a Windows 10-zel, ahol aztán fogd és vidd módszerrel másolhatunk, átszabhatjuk a képeinket és akár egy nagy monitoron is válaszolhatunk az SMS-ekre.

Az amerikai vállalat azonban nem titkoltan több új extra funkciót is bele akar pakolni a your Phone-ba, amelynek új frissítése után már a Windows 10-en is láthatjuk az Androidos készülékekre érkező értesítéseket.

Sőt, az asztali gépről vagy éppen a laptopról is láthatjuk az Androidos csevegéseinket a Messengeren, a WhatsAppban vagy éppen a Twitteren. Igaz, az alkalmazás egyelőre még nem képes arra, hogy innen válaszoljunk minden mobilos fiókunk üzenetére, de az ígéretek szerint hamarosan erre is lesz lehetőség.

A Your Phone magyar verziója jelenleg innen tölthető le Androidos telefonokhoz.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei