xiaomi

Akciósan megvásárolható a Mi Band 4!

2019.06.17
Címkék:

xiaomi

,

band

,

4

,

cafago


Az okoskarkötőt most 54%-os akcióval vásárolható meg a Cafago.com oldalán.

A tavaly nyáron megjelent Xiaomi Mi Band 3 után most a vállalat piacra dobta az utódot, a Mi Band 4-et. A Xiaomi Mi Band 4 szokás szerint először Kínában kerül értékesítésre, majd a következő hónapokban több országban is elérhető lesz. A Cafago.com oldalon most mindössze 12.000 forintért megvásárolható vámmentesen.

Az új okoskarkötő, a Xiaomi Mi Band 4 0,95 hüvelykes, 120x240 felbontású, AMOLED színes képernyővel rendelkezik. Az Mi Band 4 egyik újítása az új, hat tengelyű, nagy pontosságú gyorsulásmérő, amely jobb sportkövetést tesz lehetővé. A vízálló kialakításnak köszönhetően akár 50 méteres mélységben is merülhetünk vele. A másik újdonsága a beépített mikrofon, mely segítségével az Mi Band 4 felhasználók hangutasítással képesek irányítani az IoT berendezéseket.

Az új óra megőrzi elődje pulzusmérőjét és alvásminőség ellenőrzését, valamint támogatja a Bluetooth 5.0-at is. A normál verziós Xiaomi Mi Band 4 20 napos üzemidőre képes a gyártó szerint.  Az Mi Band 4 135 mAh-es akkumulátor kapacitással rendelkezik, ami több mint 20%-os javulást jelent a 110 mAh-es Mi Band 3 akkumulátorához képest.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei