cafago

Akciós külső lencse Androidhoz

2019.09.11
Címkék:

cafago

,

huawei cv60


A Huawei külső optikája segítségével jó minőségű panorámaképeket és 2K-s videókat rögzíthetünk még gyengébb mobilokon is.

Óriási pixelszámok ide vagy oda, bizonyos típusú képeket és videókat még mindig nehéz a mobilok saját kamerájával rögzíteni, amelyek egy jelentős része inkább csak tökéletes fényviszonyok mellett tudnak minőségi fotókat készíteni. A HUAWEI CV60 Cool Edition panoráma lencse segítségével azonban extra segítséget kaphatunk a telefon mellé, hiszen a CV60 képes 360° fokban 5K-s fotókat, és 2Ks Full HD videókat rögzíteni.

Sőt, a VR kompatibilis készülékek esetében a virtuális valóság lehetőségeit is kihasználhatjuk, miközben egyetlen ujjmozdulattal megoszthatjuk így készített képeinket, de akár élő adásban is bemutathatjuk 360° fokos videóinkat. Ehhez persze szükség lesz a Huawei saját alkalmazásának, a HAUWEI Panorama Camera appnak a telepítésére is, de a dual 13MP-es optika nélküle is használható hagyományos fotók és videók elkészítéséhez.

Ráadásul a HUAWEI CV60 Cool Edition jelenleg 49%-os kedvezménnyel, 65 helyett 33,51 dollárért rendelhető meg a Cafago webáruházából, ahol a termék mellé ingyenes szállítást biztosítanak.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei