iPhone 8

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

2017.05.18
Címkék:

iPhone 8

,

render

,


Friss Apple iPhone 8 képek kerültek ki az internetre, ezúttal is egy reálisnak tűnő koncepció.

Az új iPhone 8-cal az elképzelések szerint teljesen üveg dizájn, vertiális kamera és nagyobb méret is várható. Azt már tudjuk, hogy az Apple az iPhone széria tizedik évfordulójára valami nagy dobással készül, állítólag teljesen újragondolják az telefont. A készülék várhatóan az Apple iPhone 7s és 7s Plus-szal együtt debütál, legkorábban ősszel, azonban a piaci megjelenésről úgy tudni, késni fog fejlesztési gondok miatt. Az iPhone 8 neve sem biztos még, de az Engadget elkészítette saját verzióját belőle. Állítólag kaptak egy CAD fájlt, amelyen a telefon burkolata látható, ez ihlette őket.

Szerintük az iPhone kisebb verziója végre tényleg megnőhet, 4.7 colról 5 colosra, míg az 5.5 colos iPhone Plus 5.8 col képátlót kaphat, hogy kövessék a trendet. Ez a már említett két, hagyományosan s jelet kapott készülék, melyeket a kijelző körül továbbra is keret jellemez, azonban az iPhone 8 szinte teljesen elhagyja a keretet – már amennyire a fizika ezt lehetővé teszi. A képeken feltűnhet még a vertikális elhelyezésű hátlapi kamera, ez válthatná fel a jelenleg használt dual kamera rendszert.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei