xiaomi

Airdots Pro - okosfüles nem csak Android mellé

2019.05.14

A Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatója elképesztő hangzást, tíz órás üzemidőt és hasznos kényelmi funkciókat ígér a használóknak.

Már az alapverziót is az Apple Airpods vetélytársának tartották, ám az első tapasztalatok után a Xiaominál úgy döntöttek, hogy tudnak még finomítani a teljesítményen, ezért elkészítették a Xiaomi Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülest. A Pro verzió pedig láthatóan jobban hajaz a korábbi modellnél az Airpods dizájnjára, de szerencsére a kínai gyárnál nem álltak meg ennyinél. A 7 mm-es neodímium és a titánnal bevont membrán ugyanis elképesztő hangzást ígér, amit az AAC támogatás is megtoldottak.

Persze nem csak zenehallgatásra használható az Airdots Pro, melyet úgy alakítottak ki, hogy mindkét füles tartalmaz egy beépített mikrofont és mindkettő külön-külön is vezérelhető – természetesen érintéssel. Néha azonban erre sem lesz szükség, hiszen kellemes extra funkcióként működik a szenzoros automatika, ami figyeli a füles helyzetét, és magától kikapcsolja a zenét, ha levesszük, majd ismét elindítja, mikor visszatesszük a fülünkbe.

A Xiaomi 10 órás készenléti időt ígér az Android mellett az iPhone-okkal is kompatibilis Airdots Pro-hoz, amit aztán egy óra alatt tudunk utántölteni. A füles itthon 30 ezer Ft-os áron rendelhető meg, de a GearVita akciós ajánlatában most csak 60 dollárért ( kb. 18 e Ft) vásárolható meg.

Még olcsóbban szeretnéd? Használd a GearVita webshopjában a XMAproYR kuponkódot, és rendeld meg 54,99 dollárért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei