AirPods

AirPods új színekben

2019.02.12
Címkék:

AirPods

,

wireless

,

tok

,

töltő


Idén ősszel a modellfrissítés során új színekben is bemutatkozik az Apple egyik legsikeresebb kiegészítője, az AirPods.

Az Apple a bejelentés után alig bő háromnegyed évvel, 2017 szeptemberében tett említést a fülesekhez „hamarosan” érkező vezeték nélküli töltős tokról, az eltelt másfél évben viszont egy szó sem esett róla. Most Steve Hemmerstoffer, egy megbízható híreiről ismert forrás állítja, a kiegészítő valóban hamarosan megérkezik.

Az Apple-t ismerve nem túl meglepő, hogy ez a plusz funkciós tok nem jár gyárilag az ősszel érkező AirPods frissített változatához sem, külön lehet megvásárolni. Hemmerstoffer biztos benne, hogy március 29-én nem mutatja be a gyártó az update-elt modellt, bár utaltak erre korábban pletykák, valóban csak ősszel érkezik.

A frissített AirPods továbbfejlesztett audio chipet kap, egészséggel kapcsolatos funkciók is megjelennek, valamint a burkolaton módosítanak, hogy ne legyen annyira csúszós, mint az első generációs. További extra, hogy a rikító fehér mellett fekete színben is kapható lesz biztosan, ám említésre kerültek további árnyalatok. Az AirPods a 2016-os megjelenése óta évről-évre népszerűbb, főleg az ünnepi szezonokban. Szakértők szerint a nagyjából kétévente frissülő kiegészítőből idén 40 millió fogyhat úgy, hogy napjainkban mintegy 25 millió ember viseli őket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei