A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

2018.05.30| Phone Arena

Bejelentették az abszolút elérhető árú Nokia 5.1, a Nokia 3.1 és a Nokia 2.1 okostelefonokat.

Tegnap Moszkvában mutatkoztak be az új Nokia mobilok, amelyek olcsón biztosítják a legkevésbé módosított Android felhasználói élményt, ezzel folytatva a HMD Global hagyományát.

A Nokia 5.1 a legerősebb tudású a három újdonság közül. 5.5 colos, 18:9 képarányú, full HD kijelzőt kapott, ezt Gorilla Glass védi a karcolásoktól, oleofób – zsírtaszító – bevonat pedig az ujjlenyomatoktól. A burkolat alatt a MediaTek Helio P18 chipsete dolgozik 2 gigahertzes órajelen, ehhez 2 vagy 3 gigabájt RAM és 16 vagy 32 gigabájt tárhely jár variánstól függően, ez utóbbi igény szerint bővíthető akár további 128 gigabájttal. A HMD szerint a Nokia 5-höz képest az 5.1 negyven százalék teljesítmény-növekedést mondhat el, így megéri frissíteni rá.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

A Nokia 5.1 hátlapján egy darab, 16 megapixeles szenzor található mozgásérzékelő autofókusszal, valamint dual-tone vakuval, az előlapon egy 8 megapixeles optika segíti a szelfik készítését. A 2990 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt modell réz, kék és fekete színekben lesz elérhető heteken belül, 189 eurós áron.

A Nokia 3.1 szerényebb tudással rendelkezik, olcsósága ellenére 18:9 képarányú megjelenítőt kapott 5.2 col képátlóval, HD+ felbontással, valamint ugyanúgy Gorilla Glass és oleofób réteggel érkezik, mint a nagyobb testvére. A Nokia 3.1-ben a MediaTek 6750 chipset dolgozol nyolc maggal, így ötven százalékkal hatékonyabban működik, mint elődje. A modell 2 vagy 3 gigabájt RAM-mal kérhető, ezekhez 16 vagy 32 gigabájt tartozik, 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető. A Nokia 3.1 júniustól elérhető kék-réz, fekete-króm és fehér-fém színekben, 140 eurós áron.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

A Nokia 2.1 a legolcsóbb a most megjelent trióból. Különlegessége az ultra olcsó, 115 dolláros ár mellett a 4000 mAh-s akkumulátor, amely ebben a kategóriában kiemelkedő tulajdonság. Az elődhöz képest még gyorsabban feltölthető, így a két- vagy többnapos üzemidő nem elérhetetlen. A Nokia 2-1-ben Snapdragon 425 chipset dolgozik 1 gigabájt RAM és 8 gigabájt tárhely mellett, ez utóbbi bővíthető. Az igencsak gyengére sikeredett hardver kék-réz, kék-ezüst vagy szürke-ezüst színösszeállításban lesz kérhető júliustól.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei