Samsung

A legjobb mobilos kamera a Samsungé

2017.12.04
Címkék:

Samsung

,

W2018

,

flip

,

fényérték

,


A dél-koreai gyártó bemutatta a világ első, f/1.5 rekeszértékű mobilos kameráját.

A telefon nem más, mint a Samsung W2018, ez pedig egyelőre csak Kínában lesz elérhető. Már csak azért is, mert a távol-keleti országban menő nagyon a mai napig is a flipes készülék. Tudásban nagyjából a Samsung Galaxy S8 és a Samsung Galaxy Note 8 ötvözete a modell, hiszen Snapdragon 835 chipset, 6 gigabájt RAM, Android 7.1.1 Nougat rendszer és egy darab, 12 megapixeles optika található a hátlapon.

Ez utóbbi a világon az első olyan mobilba készített kamera, amely f/1.5 értékű, az eddigi legjobb ugyanis az f/1.7 volt. Különlegessége, hogy a rekesznyílás miatt gyenge fényviszonyok mellett is jobb fotókat készít, mint az eddigi csúcsmobilok akár, valamint egy hibrid megoldásnak köszönhetően a bokeh effekt, avagy a portré is elérhető. Egyrészt szoftveresen segítenek rá a portrék készítésére, másrészt a kamera váltogat az f/1.5 és az f/2.4 fényérték között. A lencse munkáját természetesen optikai képstabilizátor is segíti, videót pedig 4K felbontásban, 30 fps-sel tud rögzíteni.

A Samsung W2018 két darab, 4.2 colos, full HD felbontású kijelzőt, egy 5 megapixeles előlapi kamerát, C típusú USB portot, 64 gigabájtos belső tárhelyet, egy 2300 mAh-s akkumulátort és persze dedikált Bixby gombot is kapott. A kínai hatóságoknál már járt a 256 gigabájtos modell is belőle. A W2018 nem könnyű darab, 247 grammot nyom a mérlegen, ennek oka a tradicionális numerikus billentyűzet, valamint a navigációs gomb jelenléte is lehet. A 2000 dollár körüli ár biztosítja, hogy nem terjed majd el a világon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei