Samsung

A Samsung irigyli az Apple-t

2018.09.24
Címkék:

Samsung

,

Buds

,

Apple

,


Nem túl meglepő ez egy több résztvevős játékban, ám most egy speciális részről van szó.

A dél-koreai gyártó úgy gondolja, hogy érdemes lenne saját név alatt kiadni neki is egy vezeték nélküli fülest, amely az Apple AirPods ellenfele lenne, Samsung Buds néven. A Gear IconX 2016-ban elindult ezen az úton, ám közel sem hozott akkora sikert, mint a konkurencia megoldása, ráadásul már piacon van a Google Pixel Buds és a Huawei FreeBuds 2 Pro modellje is hamarosan elérhető lesz.

A Samsung Gear IconX 2018 bukása után a Samsung Buds lehet az a termék, amely újra életre hívja a céges a fülhallgatók terén. A cég egyelőre semmi hivatalosat nem osztott meg az új fülessel kapcsolatban, ám az átnevezés összhangban van a Samsung következő lépéseivel. A Gear S óracsalád neve Galaxy Watch lett, hamarosan több szériát egyesít a gyártó és egy név alatt adja ki, illetve a Gear VR is Galaxy VR lett.

Egyelőre nem tudni, hogy az új Buds egy teljesen új termék lesz a palettán vagy továbbviszi a korábbi modell vonalait, a pletykák szerint 2019 év elején várható a bejelentés, talán a Samsung Galaxy S10 trióval együtt februárban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei