Samsung

A Samsung háromféle notchot hoz

2018.11.09

A Samsung egyike volt azon kevés cégeknek, amelyek nem hozták be a notch-ot és így követni a trendet.

Ez azonban megváltozni látszik, hiszen a Samsung Developer Forumon az új, összehajtható telefon és a One UI mellett rögtön háromféle notch megoldást is bemutattak. Ezek közül egyik sem olyan nagy és széles, mint a mostanában divatos megoldások. Az első két új notch infinity-V és Infinity-U – mint az Essential Phone-ban – néven mutatkoztak be, a név a sziget alakjára is egyértelmű utalás.

A Samsung azt megerősítette, hogy két másik panel is csatlakozik a termékcsalád kínálatába később. Ezek közül az egyik a Samsung Galaxy S10-zel debütál és Infinity-O néven lesz ismert itt a sziget, ez a hagyományos notch helyett egy kis lyukat kap a bal felső sarokban, ide – nem – rejtik az előlapi kamerát. Némi meglepetésre a kivágás jóval az értesítési sáv alá kerül.

Annak ellenére tehát, hogy a Samsung próbált nagyon szakmai lenni a Developers Forumon, valójában semmilyen mágia nincs az új hardverekkel kapcsolatban. A Samsungot is ugyanazok a szabályok kötik, mint minden más gyártót, az előlapi kamerát valahol el kell helyezni és ha nem csúszkás, esetleg motoros megoldást alkalmaz, akkor marad a szenzorsziget elhelyezése.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei