A Samsung csatlakozik a Föld Órájához

2019.03.28| Samsung

Az előző évekhez hasonlóan a Samsung 2019-ben is csatlakozik a World Wildlife Fund (WWF) kontinenseken átívelő Föld Órája kezdeményezéséhez.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A nemzetközi összefogás keretein belül a vállalat március 30-án este fél 9-kor egy órára áramtalanítja legnagyobb budapesti kijelzőit és reklámfelületeit, így hívja fel a figyelmet a klímaváltozás hatásaira és inspirálja vásárlóit, hogy ők is csatlakozzanak a felmelegedés elleni küzdelemhez.

Az energiatakarékossági akciót 2008 óta minden március utolsó szombatján rendezi meg a WWF. Tavaly összesen 17 800 műemlék, nevezetesség és további különböző felületek világítását kapcsolták le a világ 188 országában. A Föld Órája lehetőséget biztosít, hogy a klímaváltozás elleni küzdelemhez bárki, akár egyéni szinten is csatlakozzon, és alkalmat teremt arra, hogy a környezettudatos életmód a mindennapi témák egyikévé váljon.

A Samsung csatlakozik a Föld Órájához

„Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nemzetközi kezdeményezés részesei lehetünk. A Samsung számára kiemelten fontos, hogy felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy akár már ma megkezdhetik egyéni szinten is a felmelegedés elleni küzdelmet. Mindehhez akár elég az is, ha otthonunkban és munkahelyünkön odafigyelünk az energiatakarékosságra és a tudatos fogyasztókká válunk” – mondta el Witsch Gerda, a Samsung marketing vezetője.

Az idei Föld Órája kezdeményezéshez a Samsung számos leányvállalata csatlakozik világszerte, Magyarországon az olyan központi helyeken elhelyezett felületeket áramtalanítja a vállalt, mint a Váci út mellett, a Margit híd budai hídfőjénél, a Széna téren, illetve az Allé bevásárlóközpontnál elhelyezett Galaxy S10, valamint a Deák Ferenc téren található QLED TV hirdetéseket. A gyártó emellett budapesti székhelyén, az Oktogonon, és az M1-es és M7-es autópálya mellett található Samsung logók világítását is kikapcsolja az idei Föld Órája során. 

A Samsung számára nemcsak március utolsó szombatja, hanem az egész 2019-es év a zöldebb jövő megteremtéséről szól. Ennek megfelelően a gyártó már az év első felétől kiemelt hangsúlyt fektet az innovatív csomagolási megoldások alkalmazására, és olyan környezetbarát anyagokból készíti telefonjai, tabletjei és háztartási gépei borítását, mint a papír és az újrahasznosított vagy bioműanyag. Emellett a dobozokban található műanyag tálcákat papírtartókra cseréli, valamint a Samsung termékeket borító műanyag védőfólia helyét környezetbarát anyagokból készült csomagolás veszi át. Ezen túlmenően a vállalat összesen 500 ezer tonna újrahasznosított műanyag felhasználását, valamint 7,5 millió tonna leselejtezett termék összegyűjtését tervezi 2030-ig.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei