A P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

2019.11.11| Huawei

A Huawei két szakmai díjjal gazdagodott az idei TechRadar Mobile Choice Consumer Awards eseményen.

A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseményen a P30 Pro elnyerte a Legjobb Kamerás Okostelefon (Best Camera Phone) díját, a P Smart 2019 pedig a Legjobb Értékű Okostelefon (200 font alatt) díját. A jelölteket a TechRadar szakértői választották ki, közülük a felhasználók szavazatai alapján kerültek ki a győztesek. A P Smart 2019-et karcsú kialakítása, lenyűgöző tárhelye és kedvező ára miatt nyerte el a felhasználók tetszését. A Huawei P30 Pro pedig négy kamerájával, az elkészített képek tisztaságával és részletgazdaságával nyűgözte le a zsűri tagjait.

Megtiszteltetés, hogy a TechRadar felhasználói és szakértői ismét elismerik készülékeinket. A Huawei elkötelezett amellett, hogy új, fejlett okostelefonokat és fényképezési megoldásokat biztosítson felhasználói számára, melyekkel tovább lehet feszegetni az okostelefonos fényképezés határait”, mondta Li Changzu, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business részlegének alelnöke.

A P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

A Huawei 2018-ban három (Év Gyártója, Év Okostelefonja, Legjobb Kamerás Okostelefon), 2017-ben kettő (Legjobb Középkategóriás Okostelefon, Legjobb Kamerás Okostelefon – P20), 2016-ban pedig egy (Legjobb Kamerás Okostelefon – P9) díjat zsebelhetett be a TechRadar díjátadón.

Az idei versenyre több mint 34.000 szavazat érkezett, mely tizenkilenc éves történelmünk rekordjának számít. Ez mutatja, hogy a felhasználók szívesen szavaznak kedvenc készülékeikre”, mondta Mark Fermor, a TechRadar Mobile Choice Consumer Awards díjazásért felelős igazgatója.

A P30 széria készülékeiből bemutatása óta több mint tizenhétmillió darabot szállítottak le. A készülékeket számos szakmai szervezet is elismerte, többek között az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - Expert Image and Sound Association) is a P30 Pro-t jutalmazta a legjobb okostelefonnak járó díjjal („EISA Best Smartphone 2019-2020”).

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei