Nokia 8

A Nokia 8 haraphatja az elsőt az Oreóból

2017.12.01

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az Android 8.0 Oreo elérhető a vállalat csúcskészülékén, a Nokia 8-on.

A készülékkel rendelkezők élvezhetik a vegytiszta és biztonságos Android Oreo verziót, mely rendszer a legújabb funkciók révén támogatja a tartalomgyártást és megosztást, a lehető legszórakoztatóbb módon. A Nokia 8 frissítése révén az Android 8.0 Oreo olyan tiszta változata érhető el, ami sem témákat, sem más változtatásokat nem tartalmaz a felhasználói felületben. Mivel előtelepített alkalmazásokat sem pakoltak a rendszerbe, így a felhasználóknak attól sem kell félniük, hogy különböző rejtett folyamatok leszívják az akkumulátor töltöttségét, mindez pedig garantálja a lendületes és akadásmentes élményt, akárhányszor a felhasználó kezébe veszi okostelefonját. A havi rendszerességű biztonsági frissítések révén a telefon biztonságos, és igazi nyugalmat áraszt a rajongók kezében.

Az Android 8.0 Oreo frissítés a Nokia 8 készülékeken segít abban, hogy a vásárlók új funkciókkal tegyék még teljesebbé napjaikat, kompromisszumok nélkül:

 • A kép a képben mód a multitask élményét adja, a sebességről és gördülékenységről pedig a Nokia 8 számítási kapacitása gondoskodik, még a leginkább erőforrás-igényes alkalmazások esetében is. A YouTube videók és a barátokkal történő beszélgetés, vagy éppen a banki egyenleg lekérdezése és egy rendelés a webshopból – két feladat, egyetlen képernyőn, ami akadás nélkül zajlik, köszönhetően a Nokia 8 processzorának.
 • Semmiféle szükségtelen előtelepített alkalmazás nem került telepítésre, a Nokia 8 egyedül az Android Instant Alkalmazásokat tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő Chrome linken keresztül azonnal használhatóak, anélkül hogy telepíteni kellene őket. A Google Play Protect az eszközt és az adatokat is védi a félrevezető vagy kifejezetten adat tolvaj alkalmazásoktól. A felhőszoftver napi 50 milliárd alkalmazást vizsgál meg, azokat is, melyeket a felhasználó nem is telepített.
 • Az intelligens szoftver abban is a Nokia 8 segítségére van, hogy az még gyorsabban induljon el, ezáltal a felhasználó hamarabb tudjon fényképet, vagy videót készíteni és minden fontos pillanatot megörökíthessen. A kizárólag Nokia okostelefonokban megtalálható Dual-Sight™ mód azt jelenti, hogy egyszerre lehetséges a saját reakciókat és az eseményeket közvetíteni a közösségi médiában élőben az elő- és a hátlapi kamerát együtt használva.

 • Az Android Oreo intelligens funkciói korlátozzák a háttérben futó alkalmazásokat, melyeket a felhasználó kevesebbet használ, ezzel maximalizálva az akku élettartamot, hogy a Nokia 8 rendelkezésre álljon, amikor csak kell.
 • Mivel a Nokia 8 az önkifejezés készüléke és tartalomgyártásra született, fontos megemlíteni azt is, hogy a rajongók mostantól még könnyebben fejezhetik ki érzelmeiket a teljesen megújult emojik segítségével, melyek között 60 korábban nem látott figura található meg!

A Nokia 8 automatikusan frissít Android Oreóra, a felhasználók értesítést kapnak, ha a készülékre letölthető az új verzió. Magyarországon november 30-tól érhető el a frissítés. Az Android Oreo hamarosan a többi Nokia okostelefonra is megérkezik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei