huawei mate x

A Huawei kivár a Mate X-szel

2019.07.29
Címkék:

huawei mate x


A kínai céget nem hozta lázba a Samsung Galaxy Fold érkezése és több időre van szükségük saját hajlítható mobiljuk fejlesztéséhez.

Hosszú hónapok halogatása után úgy tűnik, mégis piaci forgalomba kerül az első hajlítható mobil, bár a Samsung Galaxy Fold esetében végül egy teljes újratervezés kellett ahhoz, hogy a cég be merje vállalni a kockázatot. Emiatt viszont a Huawei is lépéskényszerbe kerülhet, hiszen a Fold első körös bukásánál ők is bejelentettek egy hajlítható készüléket a Mate X-et.

Csakhogy a jelek szerint a kínai gyár valóban nem akarja elsietni a debütálást. Sőt, egy interjúban elmondták, hogy minden készüléküknél alap, hogy ez megfeleljen a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak, a Mate X esetében pedig még szükség van további optimalizálásra is.

Az interjúban rákérdeztek arra, hogy nem érinti-e a Huawei-t hátrányosan, ha a Galaxy Fold hamarabb jelenik meg, mint a Mate X, de a cég szóvivője szerint „Az embereket nem a leggyorsabban kiadott, hanem a legjobb minőségű termék érdekli”, ezért eszük ágában sincs elsietni a fejlesztést.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön használ digitális asszisztenst?


  Igen, Google Asszisztens-t
  Igen, Cortana-t
  Igen, Siri-t
  Igen, Bixby-t
  Igen, Blackberry Assitant-et
  Igen, Hound-ot
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei