A Huawei első okosórája már kapható és nem drága

2014.11.07| Huawei

A Huawei 2014. február 23-án mutatta be Barcelonában a GSMA által szervezett, 2014. évi Mobil Világkongresszuson a HUAWEI TalkBand B1-et, amely a vállalat első viselhető készüléke.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Huawei 2014. február 23-án mutatta be Barcelonában a GSMA által szervezett, 2014. évi Mobil Világkongresszuson a Huawei TalkBand B1-et, amely a vállalat első viselhető készüléke. Az okosóra itthon 2014 novemberétől kapható a MediaMarkt és az Extreme Digital üzleteiben. A Huawei TalkBand B1 készülék tökéletes hibrid „talk and track” társa a telefonoknak és táblagépeknek, amely a vezeték nélküli hívás és a napi aktivitás útközben való nyomon követése révén rendkívül fejlett kapcsolattartást biztosít.

A Bluetooth 4.1 vezeték nélküli fülhallgató segítségével a TalkBand B1 akár hét órás folyamatos telefonálást tesz lehetővé, és egy 1,4 colos, ívelt OLED kijelzővel is rendelkezik. A TalkBand B1 készüléket az Android 4.0+ és az iOS 5.0+ kompatibilis készülékeken való vezeték nélküli hívásokhoz tervezték, a szinkronizálás könnyedén elvégezhető az NFC segítségével. A biztonságos használat érdekében a TalkBand B1 rezegni kezd, ha túl messzire kerül a szinkronizált okos készüléktől.

A Huawei első okosórája már kapható és nem drága

A TalkBand B1 vezeték nélkül követi nyomon a tevékenység idejét és folyamatát, ideértve a megtett lépéseket, a megtett távolságot és az elégetett kalóriák számát. Intelligens módon rögzíti az alvás időtartamát és minőségét, továbbá ébresztő és szundi funkcióval is rendelkezik, hogy a pihenést még kellemesebbé tegye. A TalkBand B1 hipoallergén, izzadságálló és UV sugárzással szemben ellenálló anyagokból készült a kopás és az elszíneződés megelőzése érdekében. A mindössze 26 g súlyú és 14,6 mm vastag készülék elegáns, ívelt kialakítású, és tökéletesen illeszkedik viselője csuklójához. A 9,4 g súlyú fülhallgató biztonságosan rögzíthető a TalkBand B1 övében, és szükség esetén könnyedén kivehető onnan. A 90 mAh-es akkumulátor révén a TalkBand B1 hat napig üzemképes újratöltés nélkül, és egy USB csatlakozó segítségével mindössze két óra alatt feltölthető. A Huawei TalkBand B1 készülék Magyarországon 2014 novemberétől kapható fekete színben. Ajánlott kiskereskedelmi ára 39 990 forint.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei