Huawei

A Huawei boldog új évet kívánt. iPhone-ról

2019.01.03
Címkék:

Huawei

,

Twitter

,

iPhone

,


Finoman szólva is nagyot hibázott a Huawei, amikor a konkurencia mobiljáról csiripelt Twitteren.

A legtöbb mobilgyártóhoz hasonlóan a Huawei is minden jót kívánt az Új Év alkalmából követői és felhasználói számára, 2019-ben pedig ez maradandó élmény lett. Akárcsak anno a Samsung – amely a Samsung Galaxy Note 9 promóciója alatt tette ugyanezt –, a Huawei is idén belefutott a Twitteren abba, hogy az oldal megosztja, miről küldték az üzenetet, amely itt is iPhone volt. Ciki.

Már csak azért is, mert tavaly év végéhez közeledvén a Huawei vezérigazgatójának lányát, Meng Wanzhout, aki egyébként a pénzügyi igazgatói posztot töltötte be, Kanadában letartóztatták, majd ott börtönbe zárták. A BBC szerint az Iránnal és Észak-Koreával szembeni szankciók megsértése miatt került sor a letartóztatásra. Gyakorlatilag nemzetbiztonsági okokra hivatkozva Amerika nem engedi a ZTE és a Huawei számára, hogy 5G hálózatot fejlesszenek.

Emiatt még nagyobb az ellentét a kínai és az amerikai tech óriások között, a kínai cég betiltotta az Apple mobilok használatát, ezzel együtt egy Shenzheni gépgyártó azzal fenyegetett, hogy elkobozza az Apple készülékeket a munkavállalóitól, míg Menpad, egy szintén Shenzhen-i vállalat büntetéseket helyezett kilátásba Apple termék vásárló alkalmazottai számára. A Huawei természetesen gyorsan reagált és leszedte a „hibás” tweetet az oldalról.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei