A Google is a Nokia 8-at ajánlja

2018.03.08| Nokia

Üzleti célokra ajánlott minősítést kapott a Nokia 8 a Google-tól az új Nagyvállalati Android Ajánlórendszeren keresztül.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy a Nokia 8 is azok közé a készülékek közé tartozik, melyek elsőként kapták meg a Nagyvállalati Android Ajánlórendszer üzleti minősítését.  A Google által létrehozott programba olyan eszközök kerülhetnek, melyek nagyvállalati környezetben a legjobb megoldást jelentik. A Nagyvállalati Android Ajánlórendszer erősíti az ügyfelek bizalmát azáltal, hogy tudhatják, a készülékeket a Google objektív üzleti szabványok szerint validálta. Andrej Sonkin (GM Enterprise Business, HMD Global)  úgy fogalmazott:

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokia 8 ajánlott minősítést kapott a Nagyvállalati Android Ajánlórendszeren keresztül a Google-tól. A Nokia 8 kiváló akkumulátor-élettartamának, csúcskategórás telefonhoz illő teljesítményének és a vegytiszta, biztonságos és naprakész Androidnak, valamint a havi biztonsági frissítéseknek köszönhetően valóban nagyszerű eszköz az üzleti szféra felhasználóinak.”

A Google is a Nokia 8-at ajánlja

A programba bekerülő eszközök megfeleltek a Google szigorú tesztjén, ez a biztosítéka annak, hogy a készülékek és a szolgáltatások megfelelnek a kiemelt elvárásoknak mind a hardver, a beállítások, valamint a biztonsági és felhasználói élmény tekintetében. Ezek együtt teszik lehetővé, hogy a kihívásokkal teli és gyorsan változó üzleti világ igényeihez is megfelelőek legyenek.  

Az ajánlás feltételei: 

  • Legalább Android 7.0 kompatibilis hardver
  • Csoportos eszközbeállítási funkció és Zero-touch támogatás
  • Az Android legújabb biztonsági frissítéseinek kiadása 90 napon belül azok megjelenéséhez képest, legalább három éven keresztül
  • Független készülékek elérhetősége, a globális felhasználás érdekében
  • Az alapértelmezett rendszeralkalmazások korlátozásának lehetősége az Android munkaprofilban és a központi kezelésben lévő eszközökön 

A Nokia 8 frissítése révén az Android 8.0 Oreo olyan tiszta változata érhető el, ami nem tartalmaz témákat, sem más változtatásokat a felhasználói felületben. Mivel előtelepített alkalmazások sincsenek a rendszerben, így a felhasználóknak attól sem kell félniük, hogy különböző rejtett folyamatok leszívják az akkumulátor töltöttségét, mindez pedig garantálja a lendületes és akadásmentes élményt, illetve a vállalati alkalmazások kockázat nélküli, biztonságos telepítését és használatát. A havi rendszerességű biztonsági frissítések révén a telefon biztonságos, és igazi nyugalmat áraszt a felhasználók kezében.

A Google is a Nokia 8-at ajánlja

Az érintés-mentes hozzáféréssel a vállalatok szakemberei egyszerűen állíthatják be és készíthetik fel a használatra a Nokia 8 készüléket az előre konfigurált vállalati eszközkezelő segítségével. A telefonok online beállíthatók és szállíthatók az alkalmazottaknak, akik azonnal használatba is vehetik. A személyes adatok és alkalmazások biztonságos tárolása érdekében a Nokia 8 készülék lehetővé teszi azok elkülönítését. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók szabadon változtathatják a személyes, valamint az üzleti célra használt felületet, mindezt egy eszközön.

Az alkalmazottak folyamatos tájékoztatása érdekében a Nokia 8 az Android 8.0 Oreo™ segítségével megkönnyíti a menedzsmentfeladatok áttekintését, mint az alkalmazások telepítése vagy a zárolási képernyő aktiválása. Az Android 8.0 Oreo™ a Google Play Protect szigorúbb rendszerével együtt érhető el, mely védi az eszközt és az adatokat a félrevezető vagy kifejezetten adattolvaj alkalmazásoktól. Ez a szoftver biztosítja a Nokia 8 készülékek biztonságát és a felhasználók személyes adatainak védelmét.

A lehető legjobb teljesítmény érdekében a Nokia 8 a legkorszerűbb Qualcomm Snapdragon 835 mobilplatformot használja. A készülék Qualcomm Quick Charge kompatibilis, így az akkumulátor villámgyorsan újratölthető így a lehető leggyorsabban térhet vissza a munkájához.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei