Nokia 8

A Google is a Nokia 8-at ajánlja

2018.03.08

Üzleti célokra ajánlott minősítést kapott a Nokia 8 a Google-tól az új Nagyvállalati Android Ajánlórendszeren keresztül.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy a Nokia 8 is azok közé a készülékek közé tartozik, melyek elsőként kapták meg a Nagyvállalati Android Ajánlórendszer üzleti minősítését.  A Google által létrehozott programba olyan eszközök kerülhetnek, melyek nagyvállalati környezetben a legjobb megoldást jelentik. A Nagyvállalati Android Ajánlórendszer erősíti az ügyfelek bizalmát azáltal, hogy tudhatják, a készülékeket a Google objektív üzleti szabványok szerint validálta. Andrej Sonkin (GM Enterprise Business, HMD Global)  úgy fogalmazott:

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokia 8 ajánlott minősítést kapott a Nagyvállalati Android Ajánlórendszeren keresztül a Google-tól. A Nokia 8 kiváló akkumulátor-élettartamának, csúcskategórás telefonhoz illő teljesítményének és a vegytiszta, biztonságos és naprakész Androidnak, valamint a havi biztonsági frissítéseknek köszönhetően valóban nagyszerű eszköz az üzleti szféra felhasználóinak.”

A programba bekerülő eszközök megfeleltek a Google szigorú tesztjén, ez a biztosítéka annak, hogy a készülékek és a szolgáltatások megfelelnek a kiemelt elvárásoknak mind a hardver, a beállítások, valamint a biztonsági és felhasználói élmény tekintetében. Ezek együtt teszik lehetővé, hogy a kihívásokkal teli és gyorsan változó üzleti világ igényeihez is megfelelőek legyenek.  

Az ajánlás feltételei: 

 • Legalább Android 7.0 kompatibilis hardver
 • Csoportos eszközbeállítási funkció és Zero-touch támogatás
 • Az Android legújabb biztonsági frissítéseinek kiadása 90 napon belül azok megjelenéséhez képest, legalább három éven keresztül
 • Független készülékek elérhetősége, a globális felhasználás érdekében
 • Az alapértelmezett rendszeralkalmazások korlátozásának lehetősége az Android munkaprofilban és a központi kezelésben lévő eszközökön 

A Nokia 8 frissítése révén az Android 8.0 Oreo olyan tiszta változata érhető el, ami nem tartalmaz témákat, sem más változtatásokat a felhasználói felületben. Mivel előtelepített alkalmazások sincsenek a rendszerben, így a felhasználóknak attól sem kell félniük, hogy különböző rejtett folyamatok leszívják az akkumulátor töltöttségét, mindez pedig garantálja a lendületes és akadásmentes élményt, illetve a vállalati alkalmazások kockázat nélküli, biztonságos telepítését és használatát. A havi rendszerességű biztonsági frissítések révén a telefon biztonságos, és igazi nyugalmat áraszt a felhasználók kezében.

Az érintés-mentes hozzáféréssel a vállalatok szakemberei egyszerűen állíthatják be és készíthetik fel a használatra a Nokia 8 készüléket az előre konfigurált vállalati eszközkezelő segítségével. A telefonok online beállíthatók és szállíthatók az alkalmazottaknak, akik azonnal használatba is vehetik. A személyes adatok és alkalmazások biztonságos tárolása érdekében a Nokia 8 készülék lehetővé teszi azok elkülönítését. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók szabadon változtathatják a személyes, valamint az üzleti célra használt felületet, mindezt egy eszközön.

Az alkalmazottak folyamatos tájékoztatása érdekében a Nokia 8 az Android 8.0 Oreo™ segítségével megkönnyíti a menedzsmentfeladatok áttekintését, mint az alkalmazások telepítése vagy a zárolási képernyő aktiválása. Az Android 8.0 Oreo™ a Google Play Protect szigorúbb rendszerével együtt érhető el, mely védi az eszközt és az adatokat a félrevezető vagy kifejezetten adattolvaj alkalmazásoktól. Ez a szoftver biztosítja a Nokia 8 készülékek biztonságát és a felhasználók személyes adatainak védelmét.

A lehető legjobb teljesítmény érdekében a Nokia 8 a legkorszerűbb Qualcomm Snapdragon 835 mobilplatformot használja. A készülék Qualcomm Quick Charge kompatibilis, így az akkumulátor villámgyorsan újratölthető így a lehető leggyorsabban térhet vissza a munkájához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Közeleg a black friday szezon. Ön is fog vásárolni már novemberben?


  Nem
  Igen, egy külföldi áruházban
  Igen, Magyarországon interneten
  Igen, Magyarországon offline  Korábbi szavazások eredményei