ASUS ROG Phone 2 - 120 Hz-es kijelzővel jön a gamer mobil

2019.07.23| GSMArena
Címkék:

asus rog phone 2

,

asus


A legnagyobb gépigényű játékokkal is simán megbirkózó Androidos csúcsmobilba az új Snapdragon chipset és 12 GB RAM került.

Az elmúlt hetekben szinte már minden kiszivárgott róla, most pedig az ASUS hivatalosan is bejelentette az Asus ROG Phone II-t, ami egy igazi nehézsúlyú versenyzőnek ígérkezik az Androidos piacon. Már csak azért is, mert gamer mobilról beszélünk, aminek így a teljesítményben és a megjelenítésben is ki kell emelkednie a normál telefonok közül.

Ennek első, talán leglátványosabb eleme, hogy a Rog Phone II az első készülék, ami 120Hz-es megjelenítésre képes a hatalmas, 6,59 hüvelykes kijelzőn. Emellé pedig 10-bites HDR támogatás és 1080 x 2340-es felbontás párosul, így biztosan kijelenthető, hogy a színekre, a kontrasztokra és a vizuális effektekre nem fogunk panaszkodni.

ASUS ROG Phone 2 - 120 Hz-es kijelzővel jön a gamer mobil

Ami a meghajtást illeti, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a készülék lelkét a most debütáló Snapdragon 855 Plus chipset adja, amit 12 GB RAM egészít ki. Ilyen felszereltséggel pedig valóban nem okozhatnak gondot az Android Pie alapú rendszernek a legnagyobb gépigényű mobilos játékok futtatása sem, ráadásul  az ASUS direkt a Rog Phone számára fejlesztett ki egy új felhasználói felületet, a ROG UI-t is, ami még inkább optimalizálja a hardver teljesítményét. 

A nagy kijelző ellenére a fejlesztők arra számítanak, hogy a játékok és a nagyfelbontású filmek esetében is inkább vízszintes pozícióban tartják majd a mobilt, ezért a kezelőfelületet és a mobil kialakítását is ehhez optimalizálták. Eközben viszont nem feledkeztek meg a külsőről sem, így például a hátlapi dizájnhoz tartozik a szabadon programozható RGB LED sor is.

ASUS ROG Phone 2 - 120 Hz-es kijelzővel jön a gamer mobil

A kiemelkedő hardver és a rengeteg extra funkció ellenére nagy kérdés, hogy vajon mekkora sikert arathat a félig-meddig konzolos kategóriában is induló ROG Phone 2, ami a bejelentés szerint 900 eurós áron kerülhet forgalomba.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei