Samsung

6 giga RAM: a Samsung nem aprózza el

2017.10.26
Címkék:

Samsung

,

Galaxy A7

,

6 GB

,

RAM


A Samsung belehúzhat a Galaxy A7 (2018) modellel, akár hat gigabájt RAM-ot is kaphat a középkategóriás modell.

Az alábbi fotókon a Samsung Galaxy A5 (2018) és a Samsung Galaxy A7 (2018) látható, bár egyelőre render képekről beszélhetünk csak. A gyártó A szériája mindig is jó átmenet volt az alsókategóriás J és a csúcs Galaxy S termékcsalád között mind tudásban, mind árban. Ezúttal a Galaxy A7 (2018) bukott le Geekbenchen, ezután kerültek ki a fotók.

Az A7 a jelek szerint a nyáron megjelent, 14 nanométeres Exynos 7885 chipsettel, összesen nyolc maggal érkezik, melyeket Mali-G71 grafikus gyorsító egészít ki. Azonban még érdekesebb ehhez az összeállításhoz a 6 gigabájt RAM, amely eddig csak a csúcsmodellek kiváltsága volt, egészen pontosan kizárólag a Samsung Galaxy Note 8 – és néhány, Kínába szánt darab – rendelkezik a gyártó kínálatában ennyi memóriával. Az Exynos 7885 párban van a Qualcomm középkategóriás processzoraival, így nem lesz a Galaxy S9 jövőre ellenfele házon belül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei