cafago

3D nyomtató 75 százalékos kedvezménnyel!

2019.08.08

A Creality 3D nyomtatója hőálló tartócsövekkel és okos funkciókkal vásárolható meg a Cafago webshopjából.

A 3D nyomtatók térnyerésével egyre több olyan modell jelenik meg, amelyet már akár kisebb cégek vagy magánemberek is megengedhetnek maguknak, igaz az olyan akciók ritkák, mint most a CREALITY CR-10S Pro esetében.

A CREALITY CR-10S Pro alacsony ára ellenére professzionális készülék, ami számos hasznos funkcióval lett felszerelve. Nem jelent például gondot, ha a nyomtatást valamiért leállítjuk, nem kell ugyanis elölről kezdeni a nyomtatást, hanem onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

A 3D nyomtató a magas hőmérsékletnek is ellenálló tartócsövekkel lett felszerelve, amelyek így képesek a stabil adagolásra, ezzel jelentősen növelve a nyomtatási minőséget.  

A Creality CR-10S Pro emellett kompatibilis a leginkább elterjedt 1,75 mm-es nyomtatószálakkal, így például a PLA-val,  az ABS-sel, a TPU-val és a hagyományos szénszállal is, azaz szinte mindennel, amit az építészetben, a gyógyszer- vagy akár a filmiparban használnak.

A nyomtató a Cafago webshopjában 1675 euróért vásárolható meg, de most rövid ideig óriási, 75%-os kedvezménnyel, 431 eurós áron rendelhető az ingyenes szállítást biztosító német raktárakból.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei