nubia

2db AMOLED kijelző, Snapdragon 855 Plus!

2019.09.23
Címkék:

nubia

,

z20


Európában is elérhető lesz a nubia csúcskészüléke, a dupla AMOLED kijelzős Z20!

A múlt hónapban bemutatott Nubia Z20 jelenleg csak Kínában volt elérhető.Ez a jövő hónapban megváltozik, mivel a gyártó október 14-én elindítja a zászlóshajóját az Egyesült Államokban, Európában, Kanadában és az Egyesült Királyságban.

A nubia z20 néhány komoly hardvert tartalmaz, mint például a legújabb Snapdragon 855+ lapkakészlet, az akár 512 GB-os tárolóhely és egy másodlagos kijelzőt a hátlapon. A hátsó képernyő aktív kijelzőként működik, a játékokhoz hozzárendelhető, hogy még jobb felhasználhatóságot biztosítson. Nem ez az első alkalom, hogy a nubia két képernyős telefont mutat be, mivel a tavalyi nubia X-ben szintén megtalálható volt ez a funkció. Ennek ellenére ez egy nagyon ritka és izgalmas megoldás. A telefon a nubia 7.0 felhasználói felületét futtatja Android Pie alapokon.

A nubia Z20 fő képernyője egy ívelt 6,42 hüvelykes, FHD+ AMOLED panel, a másodlagos pedig egy 5,1 hüvelykes, HD+ AMOLED kijelző, aminek köszönhetően fényképeket készíthetünk magunkról és videóbeszélgetéseket bonyolíthatunk le a hátsó hármaskamerarendszer segítségével. Érdemes megjegyezni, hogy a telefon akár 8K felbontásban képes videókat készíteni.

 

A motorháztető alatt a Z20 a legújabb Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipkészletet csomagolja, 6 GB vagy 8 GB RAM-mal, valamint 128/512 GB UFS 3.0 tárolóval. Az akkumulátor 4000 mAh-es és támogatja a 27W gyors töltést. A telefonhoz két ujjlenyomatolvasó tartozik, tehát függetlenül attól, hogy melyik kijelzőt használjuk, mindig van egy, ami megfelelő helyen helyezkedik el. A készülék oldalai nyomásérzékenyek így különféle műveletek elvégzéséhez alkalmasak, például alkalmazások közötti váltásához.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei