thinkpad

2020-ban jön a teljes képernyős notebook

2019.05.14
Címkék:

thinkpad

,

x1

,

oled


A Lenovo bemutatta a világ első „összecsukható notebook” látványtervét.

Összehajtható 13,3 hüvelykes ThnikPad X1 OLED kijelzővel rendelkezik és Android fut majd rajta. A Lenovo nem sieti el a piacra dobását, mivel kétszer annyi tesztet fognak végrehajtani majd rajta, mint a szokásos módon így körülbelül 2020 első felében érkezik a ThinkPad X1.

A ThinkPad X1 támogatni fogja a stylus és a Bluetooth billentyűzet használatát. A készülék jóval kisebb lesz mint egy 13,3 hüvelykes laptop. Ellentétben a lenovo korábbi készülékével, a YogaBookkal, teljes kijelzőt kapunk, ami azt jelenti, hogy középen nincs szétválasztva.

A készülékben egy 2K felbontású LG kijelzőpanelt fogunk találni. Félbe hajtva, úgy fog működik, mint egy laptop, a képernyő felső felében lesz a „kijelző” és az alsó felében a képernyőn megjelenő billentyűzet. Szétnyitva egy 4:3 kijezlő fog megjelenni.

Nem sok információt kaptunk a termékről, viszont azt tudjuk, hogy Intel processzor fogja táplálni. Még nincs szó az árképzésről, majd ha közelebb kerülünk a bemutatás időpontjához, akkor mi is több információt fogunk megosztani.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei