Apple

10.5 colos iPad Pro jön

2017.05.17
Címkék:

Apple

,

iPad Pro

,

WWDC 2017


Az Apple várhatóan egy új tabletet és egy hangszórót is bemutat a WWDC-n.

Az Apple Worldwide Developers Conference június 5-én kerül megrendezésre és főként a szoftveres frissítésekről lesz szó, ám szokás szerint várható azért más is, amire sokan fenik a fogukat. Elemzők szerint itt debütálhat a Siri hangszóró, amely az Amazon Echo és a Google Home hasonló termékekre lesz válasz, valamint a legújabb, 10.5 colos Apple iPad Pro tablet. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy az Echo Show-hoz hasonlóan érintős kijelzőt kap-e majd a hangszóró, az azonban biztos, hogy drágább lesz mint ellenfelei.

Ugyanezekből a forrásokból kiderült, hogy több mint hetven százalék az esély arra, hogy az Apple egy nagyobb – az eredeti, legkisebb 9.7 colos megoldás mellé – egy 10.5 colos iPad Pro-t is bemutathat, méghozzá kisebb kerettel, így méreteiben valójában nem lesz igazából nagyobb ennél. A WWDC-n ezek mellett érkezik majd a legújabb iOS 11 rendszer, a macOS 10.13, a tvOS 11 és a watchOS 4 is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei