Homtom HT70

10.000 mAh-s mobil és okoskarkötő akció

2018.05.05

Hétvégére egy durva akkumulátorral ellátott telefont és egy okoskarkötőt ajánlunk.

A Homtom HT70 nem aprózza el a dolgot, 10.000 mAh-s akkumulátorral hódít azok között, akik nem szeretik sűrűn töltögetni a telefonjukat. A Homtom HT70 azonban nem buta készülék, hat colos megjelenítője trendi, 18:9 képarányú, ehhez 720p felbontás társul. Az Android Nougat rendszer alatt nyolcmagos chipset dolgozik 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely mellett, kamerából pedig 16+5 megapixeles szenzor található a hátlapon, egy 16 megapixeles pedig az előlapon.

Az ujjlenyomat-olvasóval és dual SIM támogatással is ellátott Homtom HT70 a Tomtop oldalán most 260 dollár helyett csak 153 dollárba kerül, így kevesebb, mint 40 ezer forintot kell érte kifizetni.

 

A Tomtop másik ajánlata a CK11C okoskarkötő. Az igazán szép kiegészítő nemcsak pulzusmérésre használható, de a tudáslistáját véroxigén-szint mérés, vérnyomásmérés is bővíti az olyan alapok mellett, mint távolság-, kalória- és lépésszám, alvásmonitorozás. Az adatokat Bluetooth 4.0 segítségével tudja telefonra átadni, legalább iOS 8.2 vagy Android 4.4 OS esetén. A CK11C mutatja a hívó fél adatait, olvasható rajta üzenet és az alkalmazások értesítései, köszönhetően  0.96 colos, színes IPS kijelzőnek.

Az IP67-es CK11C okoskarkötő 52 dollár helyett most 25 dollárért elvihető arany vagy ezüst színben, a mobilos alkalmazásból való rendelés esetén további 1 dollárral olcsóbb árat kapunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei